Af Niels O. Hansen - 17/10-17 08:14

Kontroversielt: Sekundet efter sker der noget HELT uventetKontroversielt: Sekundet efter sker der noget HELT uventet

En svensk bokser var lige lovlig kæk ved presse-seancen før en kamp mod den norske verdensmester.

storybild

Cecilia Brækhus (tv.) og Mikaela Laurén havde et klassisk 'staredown' forud for deres kamp. Men det sluttede ikke på helt sædvanlig vis.

Norske Cecilia Brækhus og svenske Mikaela Laurén står lørdag over for hinanden i en kamp om fem VM-titler. Men mandagens presse-seance tog en noget uventet drejning.

Under den traditionelle 'staredown', hvor bokserne nidstirrer hinanden til glæde for pressefotograferne, besluttede udfordreren Mikaela Laurén sig pludselig for at give den forsvarende mester et kæmpe smækkys midt på munden.

Det brød Cecilia Brækhus sig tydeligvis ikke om, så hun trak munden til sig og gav den svenske udfordrer en ordentlig én på siden af hovedet med flad hånd.

»Det var nok lidt uventet. Men nogle mennesker giver man et kys i stedet for en lige højre. Jeg vil gerne vente med en lige højre til på lørdag,« sagde Mikaela Laurén efter seancen ifølge norske Verdens Gang.

»Jeg vil ikke lyve. Det slog mig lidt ud, at hun kyssede mig. Men det slog mig kun ud i få sekunder, og det får ingen betydning for, hvad der kommer til at ske på lørdag. Der bliver der ingen kys. Det kan jeg garantere,« sagde Cecilia Brækhus.

Se videoen af episoden herunder:

I starten af denne måned lovede den 36-årige verdensmester i weltervægt, at hun ville slå Mikaela Laurén ud på knockout.

»Alt andet vil være en skuffelse med alt det lort, hun har sagt om mig. Hun har fået noget frem i mig, som måske har manglet lidt i de senere år, hvor mine titelforsvar er blevet lidt rutineprægede,« sagde Cecilie Brækhus.

Mikaela Laurén mente mandag derimod, at det er hende, der har den største motivation.

»Er der nogen, som kan fælde en mester, så er det mig. Jeg er bedre, og jeg vil det here mere: Og på et-eller-andet tidspunkt skal mesteren jo falde,« sagde den 41-årige svensker.

»Det bliver ikke mod dig,« replicerede Cecilia Brækhus.

Kampen bokses sent lørdag aften i Oslofjord Convention Center i Norge.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Storkonflikt nærmer sig: Bryder...
bt.dk
Forbrugerombudsmanden advarer: Får du...
bt.dk
Fire brødre fra Jylland solgte biler...
bt.dk
34-årig mand er død efter bus-ulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx