Af Ritzau - 12/10-16 00:43

Yussuf Poulsen: Jeg har sjældent været så frustreretYussuf Poulsen: Jeg har sjældent været så frustreret

En spansk dommer, der tillod hårdt spil, var med til at frustrere Yussuf Poulsen i nederlaget til Montenegro.

storybild

Yussuf Poulsen udfordrede uden så meget held i landsholdets nederlag til Montenegro. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Angriberen Yussuf Poulsen slog lystigt ud med armene over dommerkendelserne i fodboldlandsholdets 0-1-nederlag til Montenegro tirsdag aften.

Montenegros forsvar fik gentagne gange lov til at gå hårdt til ham, uden der blev dømt frispark. I anden halvleg blev frustrationerne så store, at Yussuf Poulsen fik en advarsel for igen at brokke sig til kampens spanske dommer.

- Jeg var lidt frustreret. Jeg synes ikke rigtig, tingene gik min vej. Det er også lang tid siden, at jeg har været så frustreret. Jeg ved ikke hvorfor - det kom bare. Det påvirkede ikke mit spil, men jeg var frustreret.

- Nu skal jeg ikke skyde skylden på dommeren, men jo, de gik hårdt til mig, og de fik lov til det. Og det gjorde mig lidt frustreret, siger Yussuf Poulsen.

Kampens udvikling med dansk dominans, men et montenegrinsk mål var også medvirkende til frustration, medgiver han.

- Vi tabte til et hold, som kun havde én chance, mens vi havde rigtig mange, som vi skal score på. Det er også frustrerende, siger han.

Danmark var bagud efter et kontramål i første halvleg. I anden halvleg kom Danmark kom frem til mange halve muligheder, men ind ville bolden ikke.

Der manglede den sidste snert af held, mener Yussuf Poulsen.

- Vi skal jo score. Vi har rigtig mange muligheder, hvor bolden falder ned i feltet, men vi sparker lige forbi, eller der lige kommer en modspiller i vejen. Vi havde ikke det held, som vi behøvede i den her kamp.

- De havde jo stort set ikke en chance. De var bare mere effektive, siger Yussuf Poulsen.

Han startede inde i det danske angreb på bekostning af Nicolai Jørgensen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx