Af - 04/04-14 20:26

Kiesa: Næppe en top fem til MagnussenKiesa: Næppe en top fem til Magnussen

Formel 1-eksperten Nicolas Kiesa vurderer ikke, at Kevin Magnussen kan nå helt op i toppen i Bahrain.

storybild

(Billede: Polfoto/SOMMER JAN)

Kevin Magnussen var syvende- og niendebedst i fredagens to træninger forud for søndagens Formel 1-løb i Bahrain.

Det ligner derfor ikke en plads på podiet på søndag for den danske McLaren-kører, hvis Viasats Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa skal vurdere det.

Lewis giver Kevin baghul i Bahrain
Lewis giver Kevin baghul i Bahrain

Meget bedre bliver det formentlig heller ikke for holdkammeraten Jenson Button, som tikkede ind med den femte- og sjettehurtigste omgang ved fredagens træninger.

- Buttons tider repræsenterer meget godt, hvor McLaren ligger. Vi skal ikke forvente mere end top-fem for Button og Magnussen.

- Det bliver selvfølgelig spændende at se, hvor meget mere, McLaren har at give af - om de har gemt noget til kvalifikationen.

Magnussen syvendehurtigst i første træning i Bahrain
Magnussen syvendehurtigst i første træning i Bahrain

- Men bedømt ud fra styrkeforholdet under træningen, tror jeg ikke, det bliver til mere end top-fem, siger Kiesa til TV3+.

Magnussen forsøgte at skifte til nogle blødere dæk under fredagens træning, og det hjalp tilsyneladende en del på omgangstiderne, som blev bedre.

- Vi har set, at der er to sekunders forskel på de to forskellige typer dæk. Soft-dækket er ikke helt så sart, som jeg havde ventet. Man skal 10 omgange hen, før det begynder at kvie sig.

Williams-køreren Felipe Massa kørte ind i femtebedste tid ved den afsluttende træning fredag aften, mens Ferrari-bilen også imponerede Kiesa.

Danskerne spiller millioner på Magnussen
Danskerne spiller millioner på Magnussen

- Det var lidt overraskende, at Massa formåede at sætte femtehurtigste tid. Ellers ser jeg Ferrari som det næstbedste hold efter Mercedes, der stadig er lynende hurtige, siger Kiesa.

Mercedes-kørerne Lewis Hamilton og Nico Rosberg var de hurtigste, mens Ferraris Fernando Alonso blev noteret for den tredjebedste tid ved fredagens anden træning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så meget tabte Thomas sig under...
bt.dk
Stormy Daniels kæmpede med karrieren:...
bt.dk
Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
Kemiker afviser Ruslands forklaring:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx