Af - 08/09-14 10:32

Magnussens tidligere træner: Dommerne har set sig sure på hamMagnussens tidligere træner: Dommerne har set sig sure på ham

Kevin Magnussens tidligere træner mener, at søndagens straf på Monza er udtryk for, at løbets officials har set sig sure på danskeren.

storybild

Fem strafpoint for at lukke af i svinget. Kevin Magnussens tidligere træner, Martin Jensen mener at dommen mod danskeren er alt for grov. (Billede: Polfoto)

Kevin Magnussen fik i søndags sin anden straf i sæsonen, da han krydsede hestekræfter med Valtteri Bottas.

Magnussen nægtede at give plads til Williams-køreren rundt i et skarpt sving, og det kostede ham en straf på fem sekunder, der i sidste ende førte til en 10. Plads i stedet for en syvende.

Magnussen efter ny straf: - Det er frustrerende
Magnussen efter ny straf: - Det er frustrerende


Dommen var alt for grov, og tyder på, at dommerne har set sig sure på danskeren, mener Kevin Magnussens tidligere træner, Martin Jensen.

- Der er ikke nogen logisk retningslinje i de ting, dommerne foretager sig. Og det undrer mig, at hans holdkammerat, Button har haft en lignende episode, hvor han ikke fik straf, siger han.

Øv: Magnussen fik ny straf - det kostede
Øv: Magnussen fik ny straf - det kostede


På trods af dommernes forskelsbehandling, mener Martin Jensen, at retningslinjerne generelt er blevet for stringente i sporten over de seneste par år, og det kan ødelægger sporten, mener han.

- Det her er motorløb, og ikke skak. Grunden til, at kørerne sidder hvor de gør, er fordi de har brugt albuerne på vej frem. Og det er det, det handler om i den her sport, siger han.

Magnussen skamroses af boss: – Massivt imponerende
Magnussen skamroses af boss: – Massivt imponerende


Martin Jensen var træner for Kevin Magnussen, da han kørte Formel 3, og den tidligere træner, tror ikke at Magnussen har nogen intentioner om at skrue ned for gadedrengsattituden fremover, selvom det kan koste point.

- Jeg tror ikke han vil ud og køre mere forsigtigt. Tværtimod. Han vil ud og vise, at han ikke bliver kuet af det her, siger Martin Jensen.

Nu indrømmer Magnussen - Jeg gik over stregen
Nu indrømmer Magnussen - Jeg gik over stregen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Læs Liverpool-stjernens fortryllende...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Morgan Freeman i knæ: Mit liv kan...
bt.dk
Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx