Af - 13/09-14 15:38; Opdateret: 13/09-14 15:58

Arsenal og City måtte dele i målrigt opgørArsenal og City måtte dele i målrigt opgør

Manchester City scorede kampens første og sidste mål i 2-2 opgøret mod Arsenal.

storybild

Jack Wilshere var blandt Arsenals bedste spillere. (Billede: Polfoto)

Weekendens første Premier League-opgør mellem Arsenal og Manchester City var et hektisk opgør, der bølgede frem og tilbage.

De forsvarende mestre scorede først, og havde flere store chancer i kampen. Det lignede dog, at det var hjemmeholdet, der skulle løbe med sejren på mål fra velspillende Jack Wilshere og Alexis Sanchez. Sidstnævnte scorede på en flot helflugter i feltet, og udover at sende sit hold foran, så stod den nye Arsenal-spiller også for opgørets flotteste mål.

Men Manchester City viste igen deres målfarlighed, da de fik reddet sig ét point, da forsvarsspilleren Martin Demichelis udlignede efter et hjørnespark i kampens 83. minut, og de kunne sagtens have scoret et tredje mål i et af kampens seks overtidsminutter.

Nyindkøb med kæmpeafbrænder
Arsenal havde nyindkøbet Danny Welbeck med fra start i stedet for Olivier Giroud, og Manchester City havde lejesvenden Frank Lampard med fra start i stedet for Yaya Toure, der lige er vendt tilbage fra den ivorianske landsholdslejr.

Falcao nåede at komme til United: - Det var hårdt
Falcao nåede at komme til United: - Det var hårdt

FCK henter svensk landsholdsspiller i Fulham
FCK henter svensk landsholdsspiller i Fulham

Man kunne godt se, at det var 'the Gunners', som var på hjemmebane på Emirates Stadium. Arsenal var angrebslystne fra kampens start, og Welbeck var ekstremt tæt på at sende sin nye klub foran efter 11 minutters spilletid. Her var han blot millimeter fra at sætte bolden ind i nettet med et lob, der dog ramte stolpen.

I stedet var det argentinske Sergio Agüero, der viste den unge Arsenal-angriber, hvordan det skal gøres. Han sendte nemlig gæsterne foran efter 27 minutters tid, efter Jesus Navas sendte et fladt indlæg ind fra højrekanten til angriberen, der let kunne sende bolden ind bag polske Szczesny. Det var Agüeros tredje sæsonmål i den bedste engelske række.

Dermed blev der lagt en dæmper på Arsenals gode start, og City fortsatte presset, da David Silva var tæt på at udbygge gæsternes føring, men denne gang fik London-klubbens målmand fat på bolden. Da kampens dommer Mark Clattenburg fløjtede til pause stod kampen stadig 1-0 til gæsterne.

Tre mål på 20 minutter
Efter pausen blev Frank Lampard skiftet ud til fordel for den tidligere Arsenal-spiller, Samir Nasri, der blev mødt med buhen fra sine gamle fans, hver gang franskmanden modtog bolden.

Arsene Wengers mandskab lagde igen offensivt ud fra start, men igen misbrugte Danny Welbeck en chance foran målet kort tid inde i anden halvleg, selv om det dog ikke var en lige så stor chance.

Eriksen fik prygl af Liverpool og Balotelli - igen
Eriksen fik prygl af Liverpool og Balotelli - igen

PORTRÆT: Daniel Agger vender tilbage til rødderne
PORTRÆT: Daniel Agger vender tilbage til rødderne

Efter knap 58. minutters spilletid kom den første store chance i anden halvleg. Den tidligere Arsenal-spiller Gaël Clichy forsøgte sig med et lob, men det lykkedes ham ikke at udbygge føringen.

Hjemmeholdets Jack Wilshere udlignede efter 63. minutters spilletid, da han afdriblede Clichy og satte bolden elegant ind med højrebenet få meter fra Joe Hart.

Selvsamme Wilshere stod også for oplægget til det, som lignede sejrsmålet, da han brugte hovedet og sendte en høj bold ind til en uopdækket Alexis Sanchez.

Dog var han ikke den eneste, da argentinske Martin Demichelis scorede med hovedet, efter Kolarov sendte bolden ind i feltet fra et hjørnespark i kampens 83. minut.

Kampen fik en hektisk afslutning, da den indskiftede Edin Dzeko to gange var tæt på at sætte et sent sejrsmål ind i overtiden, men blev snydt af stolpe og målmand.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Irriteret Magnussen havde ingen ord:...
bt.dk
Dårligst af alle: Helt og aldeles...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Dømt igen: Her er sandheden om Heidis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx