Af - 09/01-15 10:46

Thomas Sørensen overvejer at slutte i USAThomas Sørensen overvejer at slutte i USA

Den tidligere landsholdsmålmand, Thomas Sørensen, leger med tanken om at fortsætte karrieren i USA efter denne sæson

storybild

(Billede: Polfoto)

Efter 15 sæsoner og mere end 350 kampe i Premier League, kører Thomas Sørensens karriere tilsyneladende på sidste vers. Eller gør den?

Nu kun tredjevalg - husker DU Thomas Sørensen?
Nu kun tredjevalg - husker DU Thomas Sørensen?

Den efterhånden 38-årige dansker har nemlig planlagt en velgørenhedstur til USA til sommer – og han afviser bestemt ikke, at han måske tager støvlerne og handskerne med i kufferten for at forlænge sin karriere over there.

- Jeg vil da sige, at jeg har altid haft det som en del af mine overvejelser, at USA er attraktivt som en slutkarriere, siger han til metroxpress.

Thomas Sørensen tager et år mere i Stoke
Thomas Sørensen tager et år mere i Stoke

I forgårs sagde han i metroxpress, at han trods sin alder godt kan se sig selv tage et par år til på topplan – eller deromkring.

- Fodbold har været, og er stadig mit drømmejob, og det er jo også derfor man stærkt overvejer, OM man skal stoppe, for det har været en vigtig del af ens liv i mange år, og den dag du stopper, så kommer det aldrig igen, siger han.

- Og hvis der kommer et eller andet, hvor jeg tænker 'det er sgu spændende, det er måske lidt lavere niveau end Premier League, men det passer med min krop og med mit hoved,' så vil jeg ikke sige nej til det, fortæller han.

Indtil videre har Thomas Sørensen dog ingen konkrete fremtidsplaner, udover den velgørenhedstur, som han har planlagt.

Wayne Rooney scorer engelsk hæder for tredje gang
Wayne Rooney scorer engelsk hæder for tredje gang

- Jeg skal cykle næsten 6.000 kilometer på tværs af USA på 50 dage. Det er for 'Kids Aid Fonden', hvor vi samler penge ind til syge børn i Danmark, og forhåbentlig kan vi inspirere en masse mennesker til at gøre en forskel, siger han.

LÆS OGSÅ: Dansk-svensk målmand har valgt side – udtages til landsholdet i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx