29/10-17 15:21

Sønderjyske-profil tror på snarlig opturSønderjyske-profil tror på snarlig optur

Mikael Uhre var glad for indsatsen mod Hobro, selv om Sønderjyske ikke har vundet i nu ti kampe i træk.

storybild

Sønderjyskes Mikael Uhre var tidligere tilbage på fodboldbanen end ventet, da han var med i søndagens remis mod Hobro. Scanpix/Claus Fisker

Haderslev. I tiende forsøg lykkedes det ikke Sønderjyske at bryde den sejrsløse stime, da holdet spillede 1-1 hjemme mod Hobro i søndagens tidlige Alka Superligakamp.

Hjemmeholdets Mikael Uhre stod efter kampen med en blandet fornemmelse, men han er sikker på, at det nok skal vende for sønderjyderne.

- Set ud fra kampen, synes jeg ikke lige, det kører. Men vi arbejdede igen godt for hinanden, og det er det, der skal til for, at tingene også på et tidspunkt tipper over på vores side.

- Jeg er fuldt ud tilfreds med indstillingen og indsatsen. Vi løb og kæmpede for hinanden, men der manglede lidt i den sidste pasning og i de indbyrdes relationer, og det må vi arbejde videre med på træningsbanen.

- Det er de sidste marginaler, vi skal være skarpere på, siger Uhre.

Han understreger, at der ikke er tegn på, at opløsningstilstande i Haderslev-klubben, som ligger på ligaens 12.-plads.

- Det er ikke særlig sjovt, det siger sig selv. Men jeg synes faktisk, vi alle tager det super pænt. På træningsbanen er der stadig en god stemning og god energi.

- Det skal være med til at vende sådan en stime her. Så skal vi bare kæmpe videre, så er jeg sikker på, det nok skal komme, siger angriberen.

Mikael Uhre var noget overraskende at finde blandt Claus Nørgaards udvalgte, efter at han tidligere på måneden blev meldt ude i seks til otte uger med en knæskade.

- Jeg er træt, men knæet har det fint, og det er det vigtigste. Det andet kan man arbejde sig ud af.

- Der er blevet lavet en masse øvelser og doseret på den helt rigtige måde for at det skulle lykkedes at få mig klar, og det har båret frugt. Jeg føler mig 100 procent klar, siger Uhre.

Sønderjyskes næste opgave er en udekamp mod OB.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

60-årige Torbens ægteskab var i dyb...
bt.dk
Nyd det så længe det varer: Nu er det...
bt.dk
Tempomaskine vinder: Tager fusen på...
bt.dk
Superliga-klub vil have flere på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx