04/09-17 20:52

Nadal buldrer i kvartfinalen med overlegen sejrNadal buldrer i kvartfinalen med overlegen sejr

Rafael Nadal er i kvartfinalen i US Open efter en sikker sejr i tre sæt over ukraineren Alexandr Dolgopolov.

storybild

Rafael Nadal spillede ekstremt overbevisende, da han mandag spillede sig i kvartfinalen ved US Open. Scanpix/Clive Brunskill

New York. En enkelt time og 41 minutter var, hvad topseedede Rafael Nadal skulle bruge for at spille sig i kvartfinalen ved US Open.

Spanieren levnede ikke ukraineren Alexandr Dolgopolov mange chancer i kampen, som endte i en stensikker Nadal-sejr med cifrene 6-2, 6-4, 6-1.

Enorm stabilitet og ganske få fejl var nøglen til sejr for den 31-årige verdensetter. Nadal blev ikke brudt en eneste gang i kampen.

Ukraineren nåede slet ikke at komme i gang i første sæt, førend Nadal med et tidligt servegennembrud havde sat kursen mod sætsejr.

Andet sæt var det mest jævnbyrdige, og Dolgopolov var længe med. Men ved 4-4 trykkede Nadal på og fik det servegennembrud, som gjorde, at han kunne serve sættet hjem bagefter.

Det pressede den sidste luft ud af den ukrainske ballon.

I tredje sæt bragte Rafael Nadal sig hurtigt foran 4-0, og Dolgopolov er nok bare glad for, at han undgik et ydmygende æg.

Den 28-årige ukrainer nåede også ottendedelsfinalen i US Open tilbage i 2011, så resultatet i år var en tangering af hans bedste.

Nadal skal i kvartfinalen møde vinderen af opgøret mellem niendeseedede David Goffin fra Belgien og det 19-årige russiske talent Andrey Rublev.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trods klub-succes: Medie sætter...
bt.dk
Anders fik lavet ’Danmarks dummeste...
bt.dk
Efter historisk skandale: Lars von...
bt.dk
Nyslået Jokermillionær: Jeg får ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx