Af Ritzau - 25/11-16 23:58

Horsens-træner: Hårdt program bekymrer mig ikkeHorsens-træner: Hårdt program bekymrer mig ikke

Bo Henriksen bekymrer sig ikke om et hårdt program og afviser, at AC Horsens er ved at løbe tør for kræfter.

storybild

Bo Henriksen afviser, at hans spillere er ved at løbe tør for energi. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Fredag aften måtte AC Horsens se sig besejret hjemme på Casa Arena med hele 1-5 af lokalrivalerne fra AGF. Det var anden hjemmekamp i træk, at AC Horsens indkasserede et 1-5-nederlag.

Horsens-træner Bo Henriksen afviser dog, at hans spillere er ved at løbe tør for kræfter.

- Vi kan ikke have ondt af os selv. Vi er professionelle, og derfor skal vi også have kræfterne til at levere over en hel sæson, siger han.

- Der er 16 dage til ferie, og der kan spillerne ligge ved en pool og nyde en drink. Men lige nu handler det om, at vi skal have udnyttet de sidste ressourcer, siger Bo Henriksen.

Der venter AC Horsens et hårdt program de kommende 15 dage, hvor de skal spille hele fem kampe i Superligaen. Men det er ikke noget, der bekymrer Bo Henriksen.

- Der er heldigvis fem dage til, at vi spiller vores næste kamp, så det burde ikke være noget problem. Lige nu glæder vi os faktisk bare over, at vi allerede skal spille på onsdag igen, så vi kan få revancheret os fra kampen i da, siger Bo Henriksen.

Senest AC Horsens var inde i et hårdt kampprogram med tre kampe på en uge, blev det udslagsgivende i en kamp mod FC Midtjylland, hvor Horsens tabte, fordi de løb tør for energi, men det afviser træneren sker igen.

- Det kommer ikke til at ske igen. Vi er blevet klogere, og vi er blevet bedre til at fordele ressourcerne. Så det er jeg ikke nervøs for, siger Bo Henriksen.

AC Horsens' næste opgave bliver på onsdag, når de drager til Farum for at møde FC Nordsjælland.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx