15/03-16 18:02

FN suspenderer Sharapova som ambassadør efter dopingsagFN suspenderer Sharapova som ambassadør efter dopingsag

Maria Sharapova er blevet suspenderet som goodwill-ambassadør for FN, mens hendes dopingsag undersøges.

storybild

Maria Sharapovas dopingsag får nu konsekvenser for hendes arbejde for FN. (Billede: AP/Damian Dovarganes)

Tennisspilleren Maria Sharapova er blevet suspenderet som goodwill-ambassadør for FN i kølvandet på afsløringen af hendes positive dopingprøve.

- I lyset af frøken Sharapovas meddelelse suspenderede vi hendes rolle som goodwill-ambassadør i sidste uge samt alle planlagte aktiviteter, mens undersøgelsen fortsætter. Vi ønsker frøken Sharapova alt det bedste, oplyser en talsmand fra FN's udviklingsprogram ifølge Reuters.

Den 28-årige russiske tennisstjerne har været ambassadør for FN siden 2007, hvor hendes arbejde især har haft sigte på at hjælpe overlevende fra Tjernobyl.

- FN's udviklingsprogram er fortsat taknemmelige for Maria Sharapovas støtte til vores arbejde, især omkring genopretning efter atomkraftulykken i Tjernobyl, lyder det fra FN.

Den femdobbelte grand slam-vinder risikerer op til fire års udelukkelse fra tennis som følge af den dopingprøve, der viste spor af stoffet meldonium.

Det Internationale Tennisforbund er i øjeblikket i gang med undersøge forholdene omkring Sharapovas positive dopingprøve.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-firma er gået konkurs...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx