Af Ritzau - 17/07-16 19:12

Tidligere Chelsea-bomber knækker lægbenet i tacklingTidligere Chelsea-bomber knækker lægbenet i tackling

Demba Ba brækkede søndag lægbenet midtover i en nærkamp i den kinesiske liga.

storybild

Demba Ba spillede fra 2013 til 2014 i Chelsea. I øjeblikket befinder han sig i Kina, hvor han søndag kom galt afsted. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Andrew Yates)

Fodboldkarrieren er i fare for den tidligere Chelsea-angriber Demba Ba efter et uheld i den bedste kinesiske fodboldrække.

Den 31-årige senegaleser brækkede søndag lægbenet i et lokalopgør mellem Shanghai Shenhua og Shanghai SIPG.

Efter godt en times spil gik det galt for Demba Ba i en nærkamp mod Sun Xiang fra Shanghai SIPG, der har danske Mads Davidsen som assistenttræner.

Senegaleseren blev lidt tilfældigt ramt på det venstre ben af Sun Xiang, der mistede balancen og faldt forover. Da Demba Bas ben slap græstæppet, var det tydeligt, at lægbenet var knækket midt over.

Shanghai Shenhua-træner Gregorio Manzano frygter, at han måske aldrig får Demba Ba tilbage på holdet.

- Det kan være slut med hans karriere, siger han.

- Jeg ville hellere have tabt kampen end mistet Ba.

Fra 2011 til 2013 havde Demba Ba stor succes hos Newcastle i Premier League. Det fik Chelsea til at hente senegaleseren i det nordlige England, men Ba blev aldrig det helt store hit i London.

For to år siden blev han solgt til Besiktas i Tyrkiet, inden turen gik til Shanghai. I 2015 betalte Shenhua omkring 11 millioner pund svarende til 100 millioner kroner for senegaleseren.

/ritzau/Reuters

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx