Af - 09/03-14 20:21

FCN taber (næsten) altid ude - Hjulmand fatter det ikkeFCN taber (næsten) altid ude - Hjulmand fatter det ikke

FC Nordsjællands nederlag på Brøndby Stadion søndag aften var nummer otte på udebane i ti forsøg. Klubbens træner forstår det ikke selv.

storybild

(Billede: Dresling Jens)

Spørg Kasper Hjulmand, om han har et bud på, hvorfor FC Nordsjælland bare ikke kan vinde på udebane, og FCN-træneren svarer 'nej, det har jeg faktisk ikke'.

Det gjorde han over for metroxpress i går på Brøndby Stadion, hvor nordsjællænderne tabte 1-4. FC Nordsjælland har tabt otte ud af ti udekampe i denne sæson, og blot hentet fire point.

Thomas Frank udpeger fejl hos dobbeltmålscorer
Thomas Frank udpeger fejl hos dobbeltmålscorer

- Denne her kamp er ikke et spørgsmål, om der er græs eller kunst på. Det er nogle ting i spillet, som vi har set før. De situationer i første halvleg... det er mig ubegribeligt, at vi ikke får scoret på nogle af dem, at vi ikke får den bold ned i det bagrum, hvor Brøndby bare træder frem, sagde Hjulmand, der generelt er træt af sine spillers manglende skarphed i angreb.

- Hvis du kigger på sæsonen indtil nu, så er vi det næstmest afsluttende hold, meget tæt på FCK, men ligger nummer ti i forhold til scorede mål, sagde han.

Brøndby sætter FCK under pres med sejr over vicemestre
Brøndby sætter FCK under pres med sejr over vicemestre

Kan du løse det med den trup, du har nu?

- Ja, ja.

Du har de angribere, du skal bruge?

- Vi har nogle spændende unge angribere. Nu så vi Marcus (Ingvartsen, red.), som er 96'er, og ham skal vi nok få bragt i spil mere.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx