26/09-13 06:32

Bendtner laver assist og scorer i comebackBendtner laver assist og scorer i comeback

Nicklas Bendtner gjorde et fint comeback for Arsenal i sin første kamp for London-klubben siden august 2011.

storybild

Nicklas Bendtner - nu med nummer 23 - i sin comebackkamp. (Billede: AP/Polfoto)

Det var ikke blevet til et eneste minuts spilletid for Nicklas Bendtner i denne sæson.

Onsdag aften fik angriberen så 120 minutter for Arsenal, som vandt over West Bromwich i tredje runde af pokalturneringen Capital One Cup.

Arsenal gik videre efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. Den ordinære kamp endte 1-1, mens straffesparkskonkurrencen blev vundet med 4-3 - blandt andet på en scoring fra 11-meter-pletten af Bendtner.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner starter inde for Arsenal

Danskeren stod også for en flot assist, da Arsenal kom foran 1-0 efter 61 minutter. Bendtner afleverede til den offensive midtbanespiller Thomas Eisfeld, som køligt udplacerede West Bromwich-keeper Luke Daniels.

Blot 10 minutter senere lykkedes det dog for West Bromwich at få udlignet til 1-1 ved Saido Berahino, og så var kampen helt åben igen.

Inden da havde Bendtner både vist fin boldbehandling og evne til at fordele spillet som den forreste angriber, der ofte gjorde sig spilbar på midtbanen.

Efter otte minutter løb Bendtner klodset ind i stolpen, da han forgæves forsøgte at nå forrest til et indlæg og heade bolden i mål. Bendtner ømmede sig og modtog behandling, men var kort efter på banen igen.

Bendtner så ud til at være i udmærket fysisk form, og Arsenal-manager Arsène Wenger gav ham alle 120 minutter af kampen.

LÆS OGSÅ: Manager roser Bendtner: Ustoppelig - når han er bedst

I den forlængede spilletid skød West Bromwich på overliggeren og havde flere chancer for at afgøre kampen, men den endte med at skulle ud i straffesparkskonkurrence, hvor Arsenal var stærkest.

Ikke siden august 2011 havde Bendtner spillet en kamp for Arsenal, som havde udlejet danskeren til Juventus og Sunderland i de to foregående sæsoner.

Arsenal forsøgte at sælge Bendtner i sommerens transfervindue, men det lykkedes ikke. Og da Arsenal heller ikke fandt en erstatning for Bendtner i tide, endte det med, at London-klubben valgte at beholde danskeren i truppen.

I fjerde runde af pokalturneringen skal Arsenal på hjemmebane møde lokalrivalerne Chelsea. Den kamp spilles 28. oktober.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Elon Musk om Tesla-problemer: 'Det...
bt.dk
Simon Kjærs ven bad om et godt...
bt.dk
Ekspert undrer sig over...
bt.dk
11-årig fundet bevidstløs i park: Mor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx