Af Ritzau - 26/03-17 19:40; Opdateret: 26/03-17 19:57

Cornelius og Eriksen skal score målene mod RumænienCornelius og Eriksen skal score målene mod Rumænien

Landstræner Åge Hareide satser på Andreas Cornelius og Christian Eriksen i angrebet ude mod Rumænien.

storybild

Andreas Cornelius har fået chancen helt i front for Danmark, der søndag møder Rumænien i VM-kvalifikationen. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Andreas Cornelius og Christian Eriksen bliver de to spillere, der skal forsøge at score målene i søndagens VM-kvalifikationskamp ude mod Rumænien.

Tidligere i denne uge blev Danmark ramt af to afbud i angrebet, da både Kasper Dolberg og Nicolai Jørgensen måtte rejse hjem til Holland med skader.

Derfor skulle landstræner Åge Hareide lave nogle ændringer i angrebet. Og det må man sige, han fik gjort på en lidt overraskende måde.

Det var forventet, at Cornelius ville blive den ene angriber, mens det er mere uventet, at enten Martin Braithwaite eller Lasse Vibe ikke blev valgt som den anden angriber.

Cornelius har vist god form for sit klubhold, FC København, hvor det er blevet til flere vigtige scoringer.

Christian Eriksen er normalt offensiv midtbanespiller og har scoret hyppigt for Premier League-klubben Tottenham i de seneste uger.

Det bliver interessant at se, hvor Eriksen helt præcist bliver placeret på banen, men ifølge opstillingen fra Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) og Dansk Boldspil-Union (DBU) er han angriber.

Uanset hvad skal Eriksen formentlig trække en anelse ned i banen for at modtage bolden og også være med til at fordele spillet.

På midtbanen har Lasse Schöne fået en plads i startopstillingen, og han skal forsøge at styre den centrale midtbane sammen med William Kvist og Thomas Delaney. Kvist bliver formentlig den mest defensive af de tre.

I forsvaret har Hareide valgt en kæde med tre mand. Det bliver anfører Simon Kjær samt de Borussia Mönchengladbach-spillere Andreas Christensen og Jannik Vestergaard.

På backerne er Peter Ankersen valgt i højre side, mens Riza Durmisi skal fræse frem og tilbage i venstre side.

Danmark stiller således op (3-5-2):

Kasper Schmeichel; Simon Kjær, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard; Peter Ankersen, Thomas Delaney, William Kvist, Lasse Schöne, Riza Durmisi; Andreas Cornelius, Christian Eriksen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tasja fik erstatning efter...
bt.dk
Se de værste: Sigrid kritiserede...
bt.dk
Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx