Af Rasmus Dyrberg Hansen & Jesper Kirkbak - 26/01-14 19:56; Opdateret: 26/01-14 20:16

Wilbek om finale-klø: De kørte os rundtWilbek om finale-klø: De kørte os rundt

Ulrik Wilbek var hurtig til at erkende, at Frankrig bare var bedre end Danmark i aften.

storybild

Triste og opgivende miner på bænken og hos Ulrik Wilbek, da Danmark og Frankrig søndag i Boxen i Herning mødtes i finalen ved EM i herrehåndbold. (Billede: Polfoto)

Ulrik Wilbek – ja, han mødte op til pressen denne gang – forsøgte at virke afklaret efter finalenederlaget på 32-41 til Frankrig søndag aften.

- Vi spillede mod et hold, der var helt ubeskriveligt godt. De kørte os rundt i deres angrebsspil. Den helt store overraskelse var Narcisse, der ikke har spillet godt hidtil i turneringen og ikke har spillet godt i en lang periode. Han gjorde ondt på os med sine fodfinter. Der var vi simpelt hen for langsomme, sagde Ulrik Wilbek.

Nej! Nej! Nej! Danmark i nyt finalekollaps
Nej! Nej! Nej! Danmark i nyt finalekollaps

- I det hele taget var deres krydsspil dygtigt. Forsvarsmæssigt kom vi aldrig ind i kampen. Det gjorde vi til gengæld angrebsmæssigt efter et kvarter. Da var vi bare for langt bagefter. Så man kan sige, at vi aldrig meldte os ud af kampen – vi gjorde, hvad vi kunne de sidste tre kvarter – vi må bare indrømme, at vores modstandere var klart bedre end os, sagde den afgående landstræner.

Danmark i chok over EM-tæsk: Pinligt!
Danmark i chok over EM-tæsk: Pinligt!

- Jeg prøvede hele tiden at gøre alt, men det var svært forsvarsmæssigt. Men jeg var glad for, at vi kunne blive ved med at køre på angrebsmæssigt, sagde han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidne i retten: Sådan opførte Peter...
bt.dk
Filmede sit døende offer: Willy får...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Se billedet: Paradise-deltager har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx