Af Bo Norström Weile - 26/08-15 22:41

Rooney-hattrick sender United i Champions LeagueRooney-hattrick sender United i Champions League

Manchester United er klar til Champions League efter samlet sejr på 7-1 over belgiske Club Brugge.

storybild

(Billede: Polfoto)

Efter en enkelt sæsons fravær er den engelske storklub Manchester United tilbage i Europas fineste selskab, Champions League.

I den afgørende playoff om en plads i gruppespillet vandt United stort over belgiske Club Brugge.

Onsdag aften blev det til en udesejr på 4-0, og englænderne går samlet videre med 7-1.

Komet med barsk fortid skal løfte tung United-arv
Komet med barsk fortid skal løfte tung United-arv

Wayne Rooney scorede alle tre mål for United. Hans scoringstørke havde været et emne op til kampen, eftersom han ikke havde scoret siden begyndelsen af maj. Men Rooney fik i den grad lukket munden på sine kritikere.

Efter 3-1 i den første kamp havde Manchester United et godt udgangspunkt, og belgiernes håb mindskedes yderligere, da Wayne Rooney scorede til 1-0 efter 20 minutter.

Klubbens nye hollænder, Memphis Depay, lavede forarbejdet, da han trak ind i banen fra venstre og med en perfekt aflevering fandt Rooney, der løftede bolden nemt over målmand Sinan Bolat.

Van Gaal slår fast: Vi sælger ikke De Gea
Van Gaal slår fast: Vi sælger ikke De Gea

Manchester United-forsvarer ramt af en blodprop
Manchester United-forsvarer ramt af en blodprop

Depay var omdrejningspunktet i stort set alt, United foretog sig offensivt inden pausen. Ligesom i det første møde, hvor han scorede to mål og lagde op til det tredje.

I anden halvleg onsdag kom han dog til at stå i skyggen af Rooney. I det 49. og 57. minut øgede Rooney føringen. I begge situationer stod han helt umarkeret efter gennemspillede angreb.

Nu mindede belgierne om et hold i opløsning, hvilket Ander Herrera udnyttede ved at score på en friløber efter godt en time.

Kort efter forlod han banen til fordel for Javier Hernández, der fik chancen for at score på et straffespark, som Rooney havde fremtvunget. Men Hernandez gled i sparkeøjeblikket og skød forbi mål. Dermed stoppede ydmygelsen af belgierne.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx