Af Ritzau - 04/06-16 07:17

Medier: Arsenal er tæt på at hente Leicester-topscorerMedier: Arsenal er tæt på at hente Leicester-topscorer

Jamie Vardy havde en rekordsæson i Premier League. Nu skriver troværdige medier, at han er på vej til London.

storybild

Jamie Vardy (i hvid) har haft en forrygende sæson og er kommet ind i landsholdsvarmen. (Billede: Scanpix/Scott Heppell)

Premier League-klubben Arsenal forsøger at lokke succeshistorien Jamie Vardy til London forud for næste sæson. Det skriver en række troværdige kilder deriblandt britiske The Guardian.

Vardy scorede 24 mål i Premier League i den netop afsluttede sæson, hvor Leicester leverede en af historiens største overraskelser og vandt Premier League.

Undervejs i sæsonen slog Jamie Vardy en bemærkelsesværdig rekord: For første gang nogensinde i Premier Leagues historie scorede en spiller i 11 kampe i træk.

Jamie Vardy har efter sin fremragende sæson også fået debut for det engelske landshold, og han er endda blevet udtaget til EM i Frankrig.

Alligevel vil det overraske mange, hvis 29-årige Vardy tager til Arsenal. Først og fremmest fordi Arsenal-manager Arsène Wenger er kendt for helst at købe unge spillere, men også fordi, at Jamie Vardy har været selve billedet på Leicesters sæson.

Angriberen skrev i februar under på en ny kontrakt med Leicester, og da Leicester sensationelt vandt mesterskabet i maj, sagde Vardy:

- Vi har lige vundet ligaen og vi skal spille Champions League næste år. Jeg er glad for at være her, sagde han dengang ifølge nyhedsbureauet AFP.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx