Af Ritzau - 07/10-16 21:34; Opdateret: 07/10-16 22:23

Ishockeymester henter første sejr i femte forsøgIshockeymester henter første sejr i femte forsøg

Esbjerg og Herning vandt begge fredag aften, da henholdsvis Gentofte og Frederikshavn blev besejret.

storybild

Esbjerg vandt i guld i sidste sæson med finalesejr over Herning. I denne sæson skulle der gå fem spillerunder, før begge hold fik en sejr. (Billede: Scanpix)

DM-finalisterne fra sidste sæson i Metal Ligaen, Esbjerg Energy og Herning Blue Fox, vandt begge for første gang i sæsonen fredag aften.

I femte spillerunde af Metal Ligaen sejrede Esbjerg på hjemmebane med 5-2 over Gentofte efter at have sat tingene på plads i anden periode med tre scoringer.

Dermed rykker vestjyderne op på fem point efter fem kampe, da to af Esbjergs fire nederlag er faldet efter forlænget spilletid.

Også Herning kan fjerne nullet i kolonnen med sejre efter fredagens runde i Danmarks bedste ishockeyrække.

På udebane mod Frederikshavn vandt Herning med 3-1 i det, der ellers var Frederikshavns mulighed for at få revanche for nederlaget i semifinalen i sidste sæsons slutspil. Herning har seks point.

Rungsted tabte til gengæld for første gang i sæsonen, da holdet på egen is blev besejret 3-2 af Aalborg, som dermed overtager ligaens førsteplads.

Hjemmeholdet kom ellers foran 2-1 i begyndelsen af anden periode, men på under et minut scorede Aalborg to gange og vendte opgøret.

Den sløje sæsonstart fortsatte for Sønderjyske, som tabte 2-0 i Odense, mens Rødovre bankede Herlev med 5-1.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx