Af Ritzau - 30/10-16 18:23

Larvik tilføjer Team Esbjerg det første CL-nederlagLarvik tilføjer Team Esbjerg det første CL-nederlag

Efter en lige første halvleg kunne Team Esbjerg ikke følge med Larvik efter pausen i Champions League-kamp.

storybild

Estavana Polman kunne ikke forhindre Team Esbjergs nederlag til Larvik (arkivfoto). (Billede: Scanpix/Ole Nielsen)

Mesterholdet Team Esbjerg kom søndag ned på jorden i håndboldens Champions League for kvinder.

Efter sejre i de to første kampe blev Esbjerg tilføjet sit første nederlag, da norske Larvik kunne rejse hjem fra Vestjylland med en sejr på 31-24.

Team Esbjerg er stadig i spidsen for gruppe D med fire point, samme antal som Krim Mercator, mens Sävehof og Larvik begge har to point. De tre bedste går videre.

Esbjerg formåede at gøre kampen lige i de første 45 minutter, men en undertalsperiode på to minutter blev fatal for hjemmeholdet.

Første halvleg var ganske jævnbyrdig, særligt i indledningen, hvor begge forsvar stod svagt, men i høj grad blev reddet af deres respektive målvogtere.

Især Sandra Toft i Larvik-målet tog godt fra sig og præsterede en redningsprocent på 48 inden pausen.

Det gav Larvik et marginalt overtag i det meste af halvlegen. Den første tomålsføring blev en realitet ved 9-7 til nordmændene.

Ved stillingen 8-10 valgte Esbjerg-træner Lars Frederiksen at tage time out. Det hjalp. Godt hjulpet af en norsk tominuttersudvisning scorede Esbjerg tre på stribe til 11-10.

Larvik kom dog godt tilbage og sluttede halvlegen bedst, hvad udmøntede sig i en pauseføring på 14-13.

I anden halvleg kom Larvik hurtigt foran med 17-13, da Esbjerg måtte vente næsten fem minutter på holdets første scoring.

Men det vestjyske hold kom dog i gang, og takket være godt overtalsspil kom holdet på 18-18 ved højrefløjen Maibritt Kviesgaard.

Kort efter blev Esbjerg så ramt af sin første udvisning. Den blev usandsynlig dyr. Larvik vandt perioden på to minutter med 4-0, afsluttende med at målmand Sandra Toft kastede bolden i et tomt mål.

Det hul formåede Esbjerg aldrig at reparere. Esbjerg-spillerne mistede troen, og Larvik kunne i stedet udbygge til en komfortabel sejr på syv overskydende mål i slutfasen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx