Af Ritzau - 23/03-17 13:46

Formel 1-stjerner kæmper om at afgive favoritrolleFormel 1-stjerner kæmper om at afgive favoritrolle

Mercedes-køreren Lewis Hamilton mener, at Ferrari er favorit før weekendens åbning på Formel 1-sæsonen.

storybild

Mercedes-køreren Lewis Hamilton ser frem til at kæmpe med Ferrari om verdensmesterskabet i Formel 1 i denne sæson. (Billede: Scanpix/Saeed Khan)

Hverken Lewis Hamilton eller Sebastian Vettel ønsker at påtage sig favoritværdigheden inden sæsonens første Formel 1-grandprix i Melbourne i denne weekend.

Mercedes-køreren Hamilton, der har vundet verdensmesterskabet tre gange, vurderer, at Ferrari er bedst lige nu.

- Jeg mener, Ferrari er hurtigst i øjeblikket. Og jeg synes bestemt, at holdet er favorit. Men vi bliver selvfølgelig klogere i weekenden, siger Hamilton ifølge AFP.

Ferrari-køreren Sebastian Vettel afviser at påtage sig favoritrollen og smider den i stedet tilbage i hovedet på Hamilton.

- Mercedes har været meget stærke i de seneste tre år. Selv med ændringer i reglerne vil et så stærkt hold kunne skabe en stærk bil året efter, uanset hvad holdet gør.

- Det er meget klart, hvem der er favorit. For alle os andre gælder det om at gøre vores bedste for at følge med, siger Vettel.

I sidste sæson vandt Mercedes-køreren Nico Rosberg VM-titlen, men tyskeren har indstillet karrieren. De to foregående sæsoner blev Hamilton verdensmester hos Mercedes.

Vettel vandt fire VM-titler med Red Bull, inden tyskeren skiftede til Ferrari i 2015.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx