Af Ritzau - 26/04-17 20:05

TTH holder liv i semifinalehåb med sejr over Mors-ThyTTH holder liv i semifinalehåb med sejr over Mors-Thy

Med en hjemmesejr på 30-28 over Mors-Thy kan TTH Holstebro nå semifinalerne inden slutspillets sidste runde.

storybild

De hvidklædte TTH-spillere kan stadig indhente Ribe-Esbjerg (i blåt) inden sidste spillerunde i slutspillets gruppe 2. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Ludvig Dittmann)

TTH Holstebros håndboldherrer kan fortsat nå semifinalen i 888 Ligaens slutspil.

Onsdag aften vandt TTH forholdsvis sikkert med 30-28 over Mors-Thy i slutspillets gruppe 2, og dermed er der et point mellem TTH på tredjepladsen og Ribe-Esbjerg på gruppens andenplads inden sidste spillerunde.

TTH har dog ikke skæbnen i egne hænder. Ribe-Esbjerg skal sætte point til ude mod Mors-Thy i sidste spillerunde, samtidig med TTH selv vinder ude over semifinaleklare Bjerringbro-Silkeborg. Begge kampe spilles lørdag.

Mors-Thy havde udspillet sin rolle i gruppen inden onsdagens kamp i Holstebro, men i begyndelsen og slutningen af kampen var der ingen sommerferietakter fra gæsterne.

Kampen blev åbnet med haltende forsvarsspil i begge ender, og de fleste angreb blev udført i højt tempo og afsluttet uden den store tålmodighed.

Kampen knækkede efter 12 minutter, da Mors-Thy-backen Marcus Dahlin ramte stolpen, da han havde muligheden for at udligne til 8-8.

Ti minutter senere var flere andre marginaler gået hjemmeholdets vej, og TTH førte med 16-9. Ved pausen var det vekslet til en 18-12-føring.

Kampen var afgjort, og med tanke på, at TTH lørdag har brug for hjælp fra Mors-Thy, var der ingen grund til at smadre gæsternes selvtillid.

Forspringet nåede op på ni mål - 24-15 -før TTH-spillerne begyndte at slække på koncentrationen.

Det udnyttede Mors-Thy til at nærme sig hjemmeholdet, og to minutter før tid var forspringet reduceret til tre mål.

TTH-træner Patrick Westerholm var arrig, da han tog en timeout for at sikre sig koncentration i slutminutterne. Spillerne virkede dog ikke til at lytte.

Christoffer Cichosz reducerede til 28-30, og kort efter havde holdkammeraten Mads Kjeldgaard mulighed for at skabe et sent drama via et kontraangreb, men hans forsøg blev reddet.

Kort efter løb tiden ud for gæsterne.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløring: Svensk politi lokkede...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Var stoffri i fem år: Kendt dansk...
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx