Af Ritzau - 07/03-17 20:27

Tønder slider sig til point i sønderjysk håndboldderbyTønder slider sig til point i sønderjysk håndboldderby

Sønderjyske var flere gange foran med fem mål, men Tønder sikrede sig et vigtigt point i bundstriden.

storybild

Tønder-målmand Christian Trans (til venstre) stod stærkt i det sønderjyske lokalbrag. (Arkiv). (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Håndboldklubben TM Tønder er kommet et lille skridt væk fra den direkte nedrykningsplads i 888 Ligaen, efter at holdet med en kraftanstrengelse sikrede sig et point i lokalopgøret mod Sønderjyske.

I en nervebetonet afslutning blev der kun scoret én gang i de sidste syv minutter, og da Sønderjyskes Simon Kristiansen brændte kampens sidste forsøg, lykkedes det Tønder at få uafgjort 22-22.

Det ene point giver Tønder et forspring på to point til Randers, der lige nu indtager sidstepladsen i ligaen.

Selv om det ikke blev til den håbede sejr, vil oprykkerne utvivlsomt være tilfreds med udbyttet af en kamp, hvor de var på hælene fra start.

I flere omgange nåede Sønderjyskes forspring op på fem mål, men i den intime hjemmearena kan Tønder levere store ting, og hjemmeholdet kom virkelig flot tilbage efter pausen.

20 minutter før tid førte Sønderjyske ellers med 18-14, men på fire scoringer i træk arbejdede Tønder sig op på 18-18 - den første gang de to hold stod lige siden 0-0.

Med knap otte minutter tilbage kom Sønderjyske igen foran med to mål, men derefter stængede Tønder-keeper Christian Trans sit mål i resten af kampen og sørgede for, at de to lokalrivaler delte pointene.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx