Af - 07/09-13 21:16

Afsløring: Bendtner sagde nej til West HamAfsløring: Bendtner sagde nej til West Ham

På transfervinduets sidste dag sagde Nicklas Bendtner nej til West Ham, som stod klar med et tilbud til danskeren

storybild

Nicklas Bendtner sagde nej til West Ham på transfervinduets sidste dag. (Billede: Polfoto)

På transfervinduets sidste dag pegede alt mod, at den danske forward Nicklas Bendtner skulle fortsætte sin karriere i Crystal Palace, men det blev alligevel ikke til noget.

Bendtner selv siger, at det var Arsenal, som satte en stopper for skiftet, mens andre rygter går mod, at det var danskeren, som ikke følte, at han fik nok i løn.

Nu er det så kommet frem, at også West Ham var klar med et tilbud til danskeren, men det var åbenbart ikke et skifte, som han havde lyst til.

- På transfervinduets sidste dag missede vi Chelseas Demba Ba og Romelu Lukaku og Arsenals Nicklas Bendtner. Få timer før transfervinduet lukker bliver jeg fortalt, at Lukaku vil tilbage til West Brom, og at det kan der ikke ændres på. Men ti minutter før deadline, bliver det offentliggjort, at han tager til Everton, skriver West Hams viceformand, Karren Brady i sin klumme i the Sun.

Det var angiveligt den manglende deltagelse i europæisk fodbold, som gjorde udslaget.

- Bestyrelsesformand David Sullivan og manager Sam Allardyce brugte hele mandag aften på at prøve at hente én af de tre angribere, men de afviste os for at spille europæisk fodbold et andet sted, skriver hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stort dansk firma advarer: Svar ikke...
bt.dk
Modeekspert sætter ord på prins...
bt.dk
Flyttede 17 dage før samlever døde:...
bt.dk
Kronprins Frederik tog røven på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx