Af - 10/03-15 14:15

Button: - Fedt at have Kevin tilbage i bilenButton: - Fedt at have Kevin tilbage i bilen

De gamle McLaren-Honda-kørere sender gode vibrationer til Kevin Magnussen.

storybild

Sådan sad Kevin Magnussen (tv.) og Jenson Button (th.) mange gange sidste år med McLarens løbdsdirektør, Eric Boullier. I weekenden sidder de dér igen. (Billede: Polfoto/AP)

En ung dansk reservekører har klemt sig ind i det australske grandprix. Og de to førstekørere hos McLaren-Honda er der opmuntrende ord til Kevin Magnussen, der – efter planen – kun gør et kortvarigt comeback i den kommende weekend.

Fra Jenson Button:

- Det er en virkelig skam, at Fernando ikke kan være med. Jeg håber, at han kommer sig hurtigt, så han snart er tilbage bag rattet.

- Det er dog fedt at se Kevin tilbage i bilen, og jeg ved, at han vil gøre et godt job i Fernandos fravær. Jeg ønsker ham alt det bedste i weekenden, siger briten.

Fra Fernando Alonso:

- Selvfølgelig er jeg meget skuffet over ikke at skulle køre i Melbourne med Jenson i McLaren-Honda, men jeg forstår anbefalingerne fra lægerne.

- Jeg er allerede tilbage i træning og gør mig klar til det første løb i MP4-30'eren. Jeg vil gerne takke alle for deres venlige hilsener, og jeg vil gøre alt for at være tilbage i cockpittet i Malaysia. Jeg ønsker Kevin alt det bedste i Australien – jeg ved, at bilen er i gode hænder, siger spanieren.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx