Af Ritzau - 26/08-16 11:28

Steven Gerrard: Talenter burde spille fodbold i USASteven Gerrard: Talenter burde spille fodbold i USA

Liverpool-legenden mener, at det er for svært for unge talenter at slå igennem i Premier League.

storybild

Steven Gerrard så gerne at europæiske fodboldtalenter tog turen over Atlanten og prøvede talentet af i den amerikanske Major League Soccer. (Billede: Scanpix/Kevork Djansezian)

Den bedste amerikanske fodboldliga, Major League Soccer (MLS), vil være en god liga for unge engelske fodboldspillere, som ikke har haft held med at slå igennem på deres klubbers respektive førstehold.

Det mener den tidligere engelske landsholdsanfører og Liverpool-stjerne Steven Gerrard.

- Det, jeg ser i England, det er, at spillere i alderen 17 til 21 år har svært ved at få gang i karrieren på grund af det meget høje niveau i Premier League, siger Gerrard.

- Spillerne er så gode i Premier League, at man er nødt til at skubbe spillere på verdensklasseniveau af holdet for at få sit gennembrud.

Midtbanespilleren føler, at MLS vil være en god mulighed for at få gang i unge engelske talenters karrierer, som måske er i fare for at visne i den engelske Premier League, hvor konkurrencen er meget hård.

- MLS er et godt miljø og niveau for europæiske talenter i forhold til at prøve sig selv af og få fast spilletid, siger han.

Den 36-årige fodboldspiller skiftede til den amerikanske fodboldklub LA Galaxy i juli 2015 efter at have spillet på førsteholdet i Liverpool i 17 år.

Han har været et af de store fodboldnavne, der er rykket til MLS de seneste år sammen med spillere som Frank Lampard, David Villa og Kaka.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx