Af - 12/09-13 13:00

Ungt talent siger nej til storholdUngt talent siger nej til storhold

Den unge cykelrytter Magnus Cort fik for nylig et tilbud om kontrakt med storholdet Garmin-Sharp, men nu har det danske cykeltalent takket nej.

storybild

20-årige Magnus Cort snupper et år mere på Team CULT Energy i Danmark. (Billede: Polfoto/Claus Bonnerup)

20-årige Magnus Cort fra Team CULT Energy spås en stor fremtid i cykelsporten, det stod yderligere klart da han for nylig modtog et tilbud fra Garmiun-Sharp. Dengang var der snak om at det måske var for tidligt for en så ung rytter at skifte til et Pro-tour hold, og U23-landstræneren Morten Bennekou anbefalede at han tog et år mere i Danmark.
Det råd har Magnus Cort nu fulgt.

LÆS OGSÅ: Outsider snyder igen favoritterne i Danmark Rundt

- På den ene side er det fristende at tage imod et tilbud fra et pro-tour hold - det er jo det jeg har kæmpet for i mange år. Men det kom nok lidt hurtigere end jeg havde ventet. Jeg har været glad for at være på Team CULT Energy - jeg tror stadig jeg kan udvikle mig ved at blive på holdet, og dermed få en lettere overgang, når jeg skal videre, siger Magnus Cort.

Michael Skelde, som er sportslig ansvarlig hos CULT Enery, glæder sig over Magnus Corts beslutning.

- Jeg er meget stolt over, at Magnus har vist os den tillid, at blive på holdet for at udvikle sig yderligere den kommende sæson. Magnus skal nok blive professionel og med en stabil sæson 2014, skal der nok være gode tilbud fra de store hold til ham. Han er et stort talent og vi har ikke set det bedste af ham endnu, siger Michael Skelde

LÆS OGSÅ: Outsider snyder igen favoritterne i Danmark Rundt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael Rasmussen indrømmer: Jeg var...
bt.dk
David Copperfield for retten i USA...
bt.dk
Superliga-klub varsler nye tider:...
bt.dk
Kender du ham? Brød ind til kvinde og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx