Af Ritzau - 20/11-16 21:50

FCM-træner: Der var ikke skyggen af rødt kort til RømerFCM-træner: Der var ikke skyggen af rødt kort til Rømer

Jess Thorup var langt fra tilfreds med udvisningen af midtjydernes André Rømer, da FCM tabte til Sønderjyske.

storybild

Jess Thorup måtte se sit FCM-mandskab tabte et tæt opgør ude til Sønderjyske. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Jess Thorup var stærkt utilfreds med udvisningen af André Rømer, da FC Midtjylland søndag tabte 0-1 på udebane til Sønderjyske.

- I min verden var der ikke skyggen af et rødt kort.

- Jeg opfatter situationen som, at André (Rømer, red.) gjorde alt, hvad han kunne for at undgå, at der opstod en chance.

- Nu har jeg kun set den på langsom gengivelse, men jeg ser Uhres ben sparke op på Andrés. Så tager Uhre et skridt mere og tænker, han hellere må lade sig falde, siger FC Midtjyllands træner.

Udvisningen af Rømer faldt kort før pausen, og den gjorde dermed betingelserne sværere for FCM, og Jess Thorup måtte se et tæt opgør tippe til Sønderjyskes fordel.

- Kampen blev afgjort på små marginaler, små tilfældigheder og små skøn. Vi har stået her før og talt om de marginaler, og hvad vi gør for at undgå disse skøn, der kan afgøre kampene.

- Det er sådan, det er, og det har vi egentlig snakket nok om, siger Jess Thorup.

Han påpegede også, at hans spillere ikke formåede at spille op til deres normale standard.

- Vi havde svært ved at drible og sparke bolden over midterlinjen, og kan vi ikke det, så har vi svært ved at sætte fodboldkampe op, der minder om det fodboldspil, vi gerne vil se.

- Sådan blev det, og det skulle vi forholde os til samtidig med, at vi var en mand nede, og vi var i stiv modvind. Vi prøvede at forsvare et point hjem i forhold til kampens udvikling. Desværre rakte det ikke til point, siger Jess Thorup.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk sportsstjerne stopper...
bt.dk
Skal vidne i retten: Hun kan blive...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Toyota stopper test af selvkørende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx