Af Ritzau - 25/03-17 21:20; Opdateret: 25/03-17 21:35

Søren Kjeldsen får store stryg i kvartfinalenSøren Kjeldsen får store stryg i kvartfinalen

Søren Kjeldsen tabte sin kvartfinale i WGC Matchplay, og danskeren er ude efter nederlag til ung spanier.

storybild

Søren Kjeldsen nåede til kvartfinalen i WGC Matchplay, hvor det blev til dansk nederlag. (Billede: Scanpix/Erich Schlegel)

Kvartfinalen i WGC Matchplay i golf blev endestation for Søren Kjeldsen lørdag aften.

Her måtte danskeren se sig besejret af den blot 22-årige spanier Jon Rahm, der er seedet som nummer 21 i turneringen.

Spanieren vandt kvartfinaleopgøret med sejrscifrene 7 & 5, da han førte med syv efter 13. hul, og kampen derfor var afgjort.

Dermed sluttede succesen for danskeren, der ellers har vist flot spil i turneringen.

I det indledende gruppespil gjorde Kjeldsen såmænd rent bord, og han vandt blandt andre over golfstjernen Rory McIlroy, som er verdenstoer.

Tidligere lørdag spillede Kjeldsen sig i kvartfinalen, da den 41-årige dansker besejrede amerikaneren William McGirt sikkert.

Den kamp var afgjort allerede efter 14 af de 18 huller, da Kjeldsen bragte sig foran med fem, og han vandt dermed sin ottendedelsfinale med 5 & 4.

I opgøret mod Jon Rahm var danskerne dog udfordret fra begyndelsen.

Søren Kjeldsen leverede en bogey på første hul, hvor Rahm spillede hullet i par, og da danskeren igen lavede en bogey på tredje hul, mens Rahm præsterede en birdie, så var Kjeldsen bagud med to efter tre huller.

En birdie på femte hul fra Kjeldsen hjalp lige lidt, da spanieren leverede det samme, og da Kjeldsen efterfølgende spillede i par-fem, mens Rahm ordnede det sjette hul i tre slag, bragte spanieren sig foran med tre.

Søren Kjeldsen stod selv for yderligere føring til spanieren, da danskeren på ottende hul brugte et slag for meget, mens Rahm spillede i par.

Nede med fire point, så det vanskeligt ud for Kjeldsen. Niende hul endte uafgjort, men tiende hul tog spanieren og bragte sig foran med fem.

Det blev til en føring på seks efter 12. hul, og da Jon Rahm også vandt 13. hul, var golffesten forbi for denne gang for Søren Kjeldsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Connie Hedegaard ny...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx