Af - 26/09-13 09:22

London klar til eget NFL-holdLondon klar til eget NFL-hold

Om få år har London sit eget NFL-hold, forudser dansk ekspert. (Aarh, det tror jeg så ikke, siger en anden.)

storybild

(Billede: Polfoto)

På lørdag gæste-spiller Minnesota Vikings og Pittsburgh Steelers på Wembley i London. Men hvis man spørger Claus Elming, der er ekspert på NFL-sitet Gulklud.dk, så er det et spørgsmål om tid, før London og Wembley bliver fast hjemmebane for et NFL-hold.

LÆS OGSÅ: Stadion sluger mere strøm end helt land

Han kan nævne en lang række ulemper ved et London-hold, og han bryder sig egentlig ikke om tanken, men alligevel, tror han, at det kommer.

- Ja, det tror jeg. Jeg tror, at de ser gennem fingre med alle de dårlige ting, de kan remse op, for de er så forhippede på at tjene pund og euro. Og jeg tror, at det blive Jacksonville Jaguars, der flytter, og jeg tror, at det kommer til at ske i 2017 eller 2018, siger han.

Henrik Levysohn, der kommenterer NFL for 3+, og som ligesom Claus Elming vil være på plads på Wembley for at se Vikings og Steelers spille i weekenden, er ikke helt enig med sin kollega. Han vil ikke afvise, at der på et tidspunkt kan komme et London-hold, men der kommer til at gå længere, mener han.

- Jeg har svært ved at se, at det sker inden for de næste 10 år, siger han. Han tror til gengæld også, at det bliver Jacksonville Jaguars, hvis det bliver. Holdet har svært ved at sælge billetter hjemme i Florida, og har derfor sagt ja til at spille en årlig kamp på Wembley de næste fire år.

- Det kan være, at de fremover vil spille fire kampe om året i England, vel at mærke, hvis englænderne og europæerne tager holdet til sig, siger han.

Hvis NFL vil flytte permanent til London, så står Wembley klar, lyder det.
- Hvis Roger Goodell (NFL-kommisær, red.) skulle have lyst til at have en franchise her, så kunne vi levere, siger Roger Maslin, Wembleys administrerende direktør til the Independent.

LÆS OGSÅ: Yehaa – så er der (også) cheerleaders igen

LÆS OGSÅ: NFL åbner uden legendarisk hidsigprop

LÆS OGSÅ: Hjernerystelser fører til milliarderstatning

LÆS OGSÅ: NFL-stjerne anholdt for mord på kollega

LÆS OGSÅ: Smed video på YouTube og fik NFL-kontrakt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael Laudrup færdig som træner på...
bt.dk
Kan du se ligheden? Meghan Markles...
bt.dk
Stor overraskelse i Tyskland: Bayern...
bt.dk
Line Baun: Det lyder uhyggeligt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx