Af - 25/03-14 07:26

Så USSEL har Swansea været siden Laudrup blev fyretSå USSEL har Swansea været siden Laudrup blev fyret

Siden Michael Laudrup blev fyret som Swansea-manager på grund af svigtende resultater, er resultaterne kun blevet værre.

storybild

(Billede: Polfoto)

Michael Laudrups afløser i Swansea, Garry Monk, startede med kæmpe succes og 3-0 over ærkerivalerne fra Cardiff, men siden er det kun gået én vej, den forkerte:

Swansea har ikke vundet i de følgende otte kampe, og holdet er røget ud af både FA Cup og Europa League.

Gammel kammerat vil have Laudrups job
Gammel kammerat vil have Laudrups job

For Peter Piil, som har kommenteret Swanseas kampe på 6'eren både før og efter Michael Laudrup, så er de dårlige resultater et klart bevis på, at fyringen ikke har hjulpet spor.

- Jeg er 100 procent sikker på, at det ville være gået mindst lige så godt, hvis ikke bedre, hvis Michael Laudrup ikke var blevet fyret, siger han og peger på, at trænerskiftet også har budt på et systemskifte, som måske ikke helt passer til holdet.

Michael Laudrups russiske bøddel fyret
Michael Laudrups russiske bøddel fyret

- Swansea ligger med rumpetten i vandskorpen, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis de kommer endnu længere ned, siger Peter Piil.

Gareth Vincent, der er fodboldreporter for South Wales Evening Post, frygter også nedrykningen, men han synes egentlig ikke, at spillet er så skidt, som resultaterne antyder.

- I starten var der en klar forbedring under Monk, og siden har det været ret godt, men resultaterne er ikke kommet. Swansea spiller nok bedre fodbold efter Laudrup, end resultaterne viser, men det kan de jo ikke blive ved med at sige: Garry Monk skal snart have nogle sejre, ellers kan det værste ske, siger han.

Garry Monk blev for ni kampe siden ansat for, det som ledelsen i klubben dengang kaldte 'en overskuelig periode', men siden har der ikke været nyt om, hvorvidt hans job som træner er i fare. Selv lover han dog, at han vil sige op det øjeblik han ikke længere føler, at han kan redde holdet fra nedrykning.

- Jeg er derude og gøre de rette ting, hver eneste dag, hvis jeg ikke syntes det, så er jer ærlig nok til at vide det og slippe tøjlerne, siger han til South Wales Evening Post.

I aften spiller Swansea kamp nummer 10 under Garry Monks ledelse: Udekampen mod Arsenal.

LÆS OGSÅ: Laudrup på vej til stinkende rig klub?

LÆS OGSÅ: Laudrup bliver sat i forbindelse med vildbassen her

LÆS OGSÅ: Liverpool-manager: Swansea er meget bedre end under Laudrup

LÆS OGSÅ: Ny Swansea-træner: Hvad sker der, Laudrup?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx