25/04-18 23:28

Real Madrid-anfører kalder Asensio for nøglespillerReal Madrid-anfører kalder Asensio for nøglespiller

Sergio Ramos havde stor ros til målscorer Marco Asensio på en aften, hvor Ronaldo var målløs i Real-sejr.

storybild

Sergio Ramos (nummer to fra højre) var stolt over Real Madrids 2-1-sejr ude over Bayern München i klubbernes første møde i semifinalen i Champions League. Scanpix/Odd Andersen

München. Der var ingen mål i støvlerne hos Cristiano Ronaldo onsdag aften, men i stedet slog Marcelo og Marco Asensio til.

Real Madrid vandt 2-1 på udebane over Bayern München i det første semifinaleopgør i Champions League, og Marcelo udlignede på en flot flugter i slutningen af første halvleg.

I anden halvleg blev unge Marco Asensio sendt på banen i stedet for Isco, og Asensio leverede varen, da han scorede til 2-1.

Ifølge Real Madrid-anfører Sergio Ramos, så er 22-årige Asensio mere end en vigtig indhopper for Real efter en kamp, hvor Gareth Bale sad på bænken i hele opgøret.

- Marco Asensio er en nøglespiller for os, siger Ramos ifølge uefa.com.

Anføreren var tilbage i forsvaret hos Real Madrid, der holdt Bayern fra at score ud over føringsmålet af Joshua Kimmich efter næsten en halv time.

- Vi var virkelige solide og forsvarede os virkelig godt. Nu har vi taget første skridt. Folk forventer, at vi tager hertil og vinder 3-0, men det er et stort Bayern-hold, og vi skal have stor respekt for Bayern, for det er langt fra afgjort endnu, siger Ramos.

De to klubber mødes igen 1. maj i Madrid i en returkamp, der afgør, hvem der bliver klar til finalen mod enten AS Roma eller Liverpool.

Træner Zinedine Zidane gjorde da også alt for ikke at afblæse spændingen før returkampen.

- Vi er glade for resultatet, men vi havde store problemer i de første minutter af kampen, hvor vi forsøgte at få kampen under kontrol.

- Det er langt fra afgjort. Det er mere end muligt, at Bayern kan vinde på Bernabeu, men vi er glade for at have vundet 2-1. Vi led lidt i aften, når vi ikke var på bolden, og Ribery (Franck, red.) var fantastisk, siger Zidane.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Godt nyt for tusindvis af danskere:...
bt.dk
Kan du hjælpe? Politiet leder efter...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Kronprins Frederik talte om sin fars...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx