Af Jonas Melander Hammer - 21/01-18 18:02

Wozniackis forlovede føler sig ikke tilpas: Det er stadig et forhold som alle andresWozniackis forlovede føler sig ikke tilpas: Det er stadig et forhold som alle andres

Han afslører desuden, at han kan genkende noget af sig selv i den danske tennisstjerne.

Sådan gik det til! Se Wozniacki tæske Rybarikova

Caroline Wozniackis forlovede David Lee er langt fra tilpas, når han skal iklæde sig sit stiveste puds og gå på den røde løber med den danske tennisdarling. Det passer ham bedre at være væk fra blitzlyset i det hele taget, selvom han og Wozniacki da også med jævne mellemrum går til premiere og andre event, hvor fotograferne står klar.

Den tidligere basketballspiller er meget mere til at være afslappet sammen med sin forlovede Carolione Wozniacki og hellere gå sneakers, jeans og en t-shirt end det stiveste puds. På samme måde som Caroline Wozniacki mest er til joggingtøj.

I TOPPEN AF ARTIKLEN KAN DU SE WOZNIACKI SMADRE SIN MODSTANDER OG STRYGE I KVARTFINALEN I MELBOURNE, HVOR HUN LIGE NU SPILLER AUSTRALIAN OPEN.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den 2,06 meter høje amerikaner fortæller, at han og Wozniacki på ingen måde har behovet for at løbe til premierer og være fancy. De vil hellere spise mad, se en film og flyve så langt under radaren som muligt.

LÆS OGSÅ: Joachim Boldsen tordner over EM-skandale: 'Han må naturligvis udelukkes fra slutspillet'

»Som basketballspillere rejste vi jo hele tiden rundt i jakkesæt. Men det er rigtigt, at jeg er en low-key guy. Jeg kommer normalt bare som mig selv og støtter hende. Jeg er ikke ude på at blive bemærket på nogen måde i et eller andet fancy outfit. Det er stadig et forhold som alle andres,« siger David Lee til Ekstra Bladet og tilføjer:

»Hun er i joggingtøj og jeg i jeans og t-shirt. Det nyder vi. Vi er jo ikke noget fancy par, der ønsker at rende til alle mulige premierer. Vi kan godt lide at se en film og gå ud og spise god mad, men vi foretrækker at gøre det så privat som muligt,« siger han.

LÆS OGSÅ: Piotr Wozniacki taler ud om Carolines karrierestop, svigersønnen og det 'lidt pinlige', mange har tænkt

Og det low-key-look har den 34-årige amerikaner båret flere gange, når han sidder på tribunen, mens Caroline Wozniacki sender den ene håbefulde tennisspiller ud af turneringerne efter den anden.

Efter han selv har indstillet sin basketballkarriere er der masser tid til at rejse rund med Wozniacki. Han nyder da også at kunne sidde på sidelinjen, fordi han netop selv har spillet basketball på øverste niveau i NBA. Havde han ikke gjort det, havde det været sværere at være forlovet med en stjerne som Wozniacki, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Wozniacki brød med partner: 'Hans ego fylder så meget som Rådhuspladsen'

Han kan nemlig genkende noget af sig selv i Wozniacki. De spiller begge på en måde, hvor man skal være fokuseret for at få det bedste ud af egne evner - og det respekterer han hende for, fortæller han i interviewet.

David Lee fortæller også, at der er et presset program, når Wozniacki spiller Grand Slams. Her spiller hun hver anden dag, og derfor plejer hun at slappe af i dagene imellem. Der må amerikaneren selv i træningscenteret, mens Wozniacki tager en lur.

Han fortæller da også, at han selv er A-menneske, mens hun er B-menneske.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx