Af Mads Kindberg Nielsen,Lasse Vøge,Johnny Wojciech Kokborg - 24/01-18 20:06

Bombe i landsholdslejren! Niklas Landin bliver måske tvunget til at rejse hjemBombe i landsholdslejren! Niklas Landin bliver måske tvunget til at rejse hjem

Niklas Landin forlader muligvis landsholdslejren i de kommende dage - hvis hans kone går i fødsel.

storybild

Niklas Landin forlader måske landsholdslejren i de kommende dage. (Billede: STR)

I en pressemeddelelse skriver Dansk Håndbold Forbund, at tredjemålmanden Kevin Møller er indkaldt som gardering. Møller bliver foreløbig ikke indskrevet i 18-mandstruppen, men Flensburg-Handewitts danske målmand står klar som backup til Jannick Green, hvis Niklas Landin rejser hjem.

Niklas Landin blev far for første gang i 2015. Også dengang var der landsholdsbekymring for, at de lykkelige familieomstændigheder ville tvinge målmanden hjem før tid, men dengang gik hans nuværende hustru, Liv, over tid, og så kunne Landin spille slutrunden færdig.

De præcise omstændigheder omkring fødslen kendes endnu ikke, men der er ingen tvivl om, at det - rent sportsligt - vil være en svækkelse af landsholdt at miste førstemålmanden. Også selvom Jannick Green har spillet en stor turnering, og Kevin Møller er en god backup.

Niklas Landin og Danmark spillede onsdag aften sin sidste mellemrundekamp - og det med stort overskud i storsejren over Makedonien. Allereede inden kampen var Danmark kvalificeret til semifinalen, så resultatet havde ikke den store betydning for finalerunden, som begynder fredag aften med semifinalerne.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx