Af - 08/09-15 11:10

Jagter rekord: Alle hepper på Suveræna WilliamsJagter rekord: Alle hepper på Suveræna Williams

Serena Williams er kun tre sejre fra historisk triumf: Og selv hendes modstandere håber, at hun får den vilde rekord.

Bildstrecke im Grossformat »

Serena Williams kan vinde sin fjerde grand slam på en sæson.

Serena Williams kan blive den første til at vinde alle fire grand slam-turneringer i samme kalenderår, siden Steffi Graf gjorde det i 1988.

Hun er kun tre sejre fra triumfen, og det virker som om, at alle krydser fingre for hende.

- Jeg håber, at hun vinder den. For hun har fortjent det, hun er det værd, siger den danske tennis-træner og -ekspert, Michael Mortensen.

Wozniacki ryger ud af US Open
Wozniacki ryger ud af US Open

Han tror på, at Serena Williams fuldender sin mission:

- Hun ER den bedste, og hun mangler at gøre det her, som vi alle har forventet, at hun skulle gøre tidligere i sin karriere. I de første runder var hun stresset og forceret, men nu har hun fundet et leje i sit spil, vurderer han.

Sultne tennispiger går efter Wozzy og Serena
Sultne tennispiger går efter Wozzy og Serena

Michael Mortensen er ikke den eneste, der tror og håber, at Serena Williams fuldender sin 'kalender-grand slam'. Både konkurrenter, kollegaer, andre sportsstjerner og tidligere tennisspillere har været ude med deres støtte (se galleriet herover).

Mest kontroversielt er måske støtten fra storesøster Venus Williams – for de to søskende skal nemlig mødes i kvartfinalen, som spilles i nat.

Wozzy efter favoritfald: Det er lidt nervepirrende
Wozzy efter favoritfald: Det er lidt nervepirrende

- Der er jo den ekstra dimension i kampen, at storesøster måske ikke spiller på 100 procent, fordi hun godt kan unde sin lillesøster at vinde den sidste grand slam, siger Michael Mortensen og trækker så lidt i land:

- Der er jo før blevet spekuleret i, at de lægger sig, når de møder hinanden, og jeg kan godt forstå, hvis Venus holder lidt igen, men ... arh, det er lidt usympatisk, og jeg håber, at de kan få det bedste frem i hinanden, siger han.

Specialister: Wozniacki kan besejre springerknæ
Specialister: Wozniacki kan besejre springerknæ

Steffi Graf, der i 1988 vandt alle fire grand slam-turneringer (og OL-guldet i Seoul, for god ordens skyld), tror på, at Serena Williams kan gøre det.

- Presset stiger, efterhånden som du kommer tættere på målet. Det bliver større med hver sejr, men jeg tror, at hun vil gøre det fantastisk. Serena har vist i hele sin karriere, at hun er ekstremt dygtig til at håndtere pres, siger Steffi Graf til ESPN.

LÆS OGSÅ: Wozniacki og Williams: - Dét taler vi ikke om

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx