Vild mål-rekord da Rusland slog lillebrorVild mål-rekord da Rusland slog lillebror

I en kamp uden betydning slog Rusland lillebror Hviderusland 39-33 i en kamp, der nok primært vil blive husket for antallet af mål.

storybild

(Billede: Polfoto)

I Ruslands sejr over Hviderusland med 39-33 blev der scoret flere mål i første halvleg, end der gjorde i hele kampen mellem Serbien og Polen i det indledende gruppespil.

40 mål og stillingen 23-17 var status ved pausen, hvor russeren Dmitry Kovalev allerede havde lavet otte mål - han sluttede kampen med 12.

Bent Nyegaard: Den unge fløjkrigers EM er slut
Bent Nyegaard: Den unge fløjkrigers EM er slut

Og holdene holdt sådan nogenlunde kadencen i anden halvleg. I hvert fald var de 72 mål rigeligt til at sætte rekord for den mest målrige kamp ved dette EM.

Polsk plankeværk: Han kan sende Polen i semien
Polsk plankeværk: Han kan sende Polen i semien

Begge hold havde på forhånd udspillet deres rolle ved EM, og det var måske derfor, at der blev sløset lidt i defensiven, samtidig med at særligt de hviderussiske målmænd tilsammen reelt kun reddede to bolde i første halvleg.

Selvom de fik spillet sit lidt op i anden halvleg, så sluttede de med jammerlige 13 procent i gennemsnitlig redningsprocent. Kazirmir Kotlinski reddede ikke en eneste bold i den tid, han var på banen.

LÆS OGSÅ: Sådan er Danmarks chancer i semifinalen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx