Af Pelle Dam - 30/03-14 10:35

Frans Nielsen sikrer sejr i dansk succesweekend i NHLFrans Nielsen sikrer sejr i dansk succesweekend i NHL

Den danske center Frans Nielsen scorede et par vigtige mål for New York Islanders, da New Jersey Devils blev slået. Også Mikkel Bødker scorede for sit hold, mens Frederik Andersen viste vanlig kvalitet i målet for Anaheim.

storybild

Frans Nielsen scorer på straffeslag i gårsdagens kamp i New York. (Billede: Polfoto/AP/John Minchillo)

Frans Nielsen spillede en afgørende rolle, da New York Islanders natten til søndag slog New Jersey Devils i NHL.

Danskeren blev krediteret for værternes eneste mål i den ordinære kamp, der endte 1-1. Den danske center ville aflevere pucken til holdkammeraten Anders Lee, men afleveringen ramte en modspiller og gik i mål til 1-0.

Frans Nielsen må holde pause grundet brækket hånd
Frans Nielsen må holde pause grundet brækket hånd

New Jersey Devis fik senere udlignet, hvilket betød, at vinderen måtte findes efter en afgørelse i straffeslag. Her skulle den tidligere Herning-spiller som altid skyde for Islanders, som han sikkert bragte foran.

Da holdkammeraten Brock Nelson også scorede på sit forsøg, mens Devils brændte to gange, var sejren hjemme. 29-årige Frans Nielsen er nu oppe på 23 mål i en forrygende personlig sæson, der også har budt på 29 assists.

Peter Regin skifter til Chicago Blackhawks
Peter Regin skifter til Chicago Blackhawks

I Arizona scorede Mikkel Bødker for Phoenix Coyotes, der til trods for en føring på 1-0 tabte 1-3 til Minnesota Wild. Det var danskerens 19. mål i denne sæson for Coyotes.

Frederik Andersen vogtede målet for Anaheim Ducks, som sikkert vandt med 5-1 i Canada over Vancouver Canucks. Den danske keeper reddede 31 ud af 32 skud.

LÆS OGSÅ: Fire danske NHL-mål - flest af Frans Nielsen

LÆS OGSÅ: Danskere lyner igen i NHL

LÆS OGSÅ: Dansk matchvinder i NHL

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx