Af Farzam Abolhosseini - 30/12-17 13:49

Jeanette Ottesen taler ud om syg baby: Jeg var bange for at miste  Jeanette Ottesen taler ud om syg baby: Jeg var bange for at miste

Jeanette Ottesen fødte for 10 dage siden en lille pige, da hun blev mor for første gang.

storybild

Jeanette Ottesen har fået en lille datter, som havde nogle svære første dage. (Billede: Søren Bidstrup)

I den anledning lagde en af Danmarks bedste svømmere dette søde billede ud på Instagram og fortalte om den glade nyhed.

Men det er ikke alt, der har været lige nemt siden fødslen af 'B', fortæller Jeanette Ottesen nu på sin blog. Babyen tabte sig nemlig ret meget i den første uge og havde gulsot.

»B's første uge har selvfølgelig været fyldt med kærlighed, men bestemt også et par bekymringer her og der. Det der med at blive mor er en pænt vild oplevelse. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele et par af vores udfordringer og bekymringer med jer. Jeg tænker, jeg nok ikke er den eneste, der sidder med de tanker og følelser som nybagt mor,« indleder Jeanette Ottesen, inden hun skriver om sine bekymringer:

»B havde et par hårde første dage i sit liv, men jeg har efterfølgende fundet ud af, at det var totalt normalt. Da B blev født, vejede hun 3492 gram, og blot to og en halv dag efter vejede hun kun 3100 gram, og samtidig med det havde hun så udviklet gulsot. Jeg blev noget forskrækket, da vi fik disse nyheder, da jeg egentlig troede, at alt gik, som det skulle,« forklarer hun og tilføjer, at et problem var, at der ingen mælk løb ud af hendes bryster de første dage. Samtidig havde ingen fortalt hende, at det er helt normalt, at nyfødte taber sig i dagene efter fødslen.

»Jeg sad med følelsen af, at jeg ikke havde gjort et godt nok stykke arbejde som mor. Jeg havde ikke givet mit barn noget mad i to dage!!! Altså, hun har nok fået lidt råmælk, men det har satme ikke været meget. Og så oven i hatten havde hun fået gulsot. Total fiasko følte jeg. Jeg blev rigtig ked af det, da det her lille væsen jo er top afhængig af én og bogstaveligt talt ikke kan klare sig uden, at nogen tager sig af hende. På en måde blev jeg faktisk nok lidt bange, bange for at miste. Jeg ved godt, at vi slet ikke er i den kategori lige med det her, men det kommer alligevel lidt op i én.«

Alt er dog fint i dag, understreger Jeanette Ottesen, som lørdag er fyldt 30 år.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk dagligvarekæde sælger nu...
bt.dk
Verdensstjerne anklaget for sexchikane
bt.dk
Hollywood-skuespillerinde bekræfter:...
bt.dk
For 10 år siden blev han fængslet for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx