Af - 02/09-13 10:07; Opdateret: 02/09-13 10:17

FCN får sin topscorer tilbageFCN får sin topscorer tilbage

FC Nordsjælland har hentet sin tidligere lejesvend Joshua John på en permanent kontrakt.

storybild

(Billede: Polfoto)

FC Nordsjælland, FC Twente og Joshua John er blevet enige om en transfer, der sender den hollandske kantspiller til FC Nordsjælland de kommende treethalvt år.

- Vi kender jo Josh rigtig godt, og jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at vi nu har tilknyttet ham på permanent basis. Han passer perfekt i vores måde at spille og han vil kunne træde direkte ind på holdet uden den store indkøringstid, siger træner Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: AKP - Ad helvedes til!

- Når det er sagt, er der ikke tale om, at en enkelt spiller kan komme ind og ændre det hele med ét slag. Han er en del af den trup, der skal arbejde hårdt for at komme tilbage på sejrssporet, men det giver naturligvis et ekstra våben i vores offensiv, som vi håber, kan medvirke til at gøre en forskel, siger træneren.

Joshua John selv er ikke bange for, at han er skiftet til et bundhold.

- Jeg havde en rigtig god tid her og ved, at både træning og kamp er på et meget højt niveau. Jeg ved godt, at sæsonstarten ikke har været optimal, men det betyder ikke noget på den lange bane. FCN er en klub, der ved, hvad de vil, og som holder fast i, at spille hurtig og angrebslysten fodbold. Der er mange dygtige unge spillere, og når vi kommer tilbage på sporet, får vi et rigtig, rigtig godt hold. Så kan vi blive svære at stoppe, siger han.

LÆS OGSÅ: FCV's målhelt fik røvfuld i pausen

LÆS OGSÅ: Vestsjælland sejrede i Farum

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flyttede 17 dage før samlever døde:...
bt.dk
Kronprins Frederik tog røven på...
bt.dk
Se de værste: Sigrid kritiserede...
bt.dk
Medinas frække natklub-show: Frit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx