Af Ritzau - 18/03-17 17:58

Wenger kender sin fremtid efter nyt Arsenal-nederlagWenger kender sin fremtid efter nyt Arsenal-nederlag

Arsenals manager afslørede efter 1-3-nederlaget til West Bromwich, at han har taget stilling til fremtiden.

storybild

Arsène Wenger har besluttet sig for, om fremtiden ligger i Arsenal. (Billede: Reuters/Andrew Boyers)

Man kan roligt sige, at der er blæst om Arsène Wenger i øjeblikket.

I forbindelse med lørdagens udekamp mod West Bromwich havde to fangrupper i Arsenal lejet hver deres flyvemaskine med bannere, hvor det ene krævede franskmanden smidt på porten, mens det andet udtrykte tillid til ham.

Arsenals manager siden 1996 afslørede imidlertid efter 1-3-nederlaget, at han ved, hvad fremtiden bringer for ham.

- Jeg ved godt, hvad jeg skal lave i fremtiden, og I får det at vide meget snart, siger Arsène Wenger til Sky Sports.

Den 67-årige manager har kontraktudløb efter sæsonen, og Arsenal-fans har længe været splittede i spørgsmålet om, hvorvidt han skal have en forlængelse.

I den sammenhæng har det næppe hjulpet Arsène Wenger, at Arsenal har tabt fire af de fem seneste kampe i Premier League, og at holdet blev banket ud af Champions Leagues ottendedelsfinaler af Bayern München med samlet 10-2.

I kampen mod West Bromwich kunne Arsenal ikke gøre brug af skadede Mesut Özil, og under kampen blev både målmand Petr Cech og angriberen Alexis Sánchez skadede.

Arsenal har fem point op til Liverpool på fjerdepladsen, der udløser kvalifikationskampe om at komme med i Champions League i næste sæson.

Arsenal har ganske vist spillet en kamp mindre end Liverpool, men med London-klubbens nuværende formbarometer er det kun en ringe trøst.

- Det er meget bekymrende, for vi er ikke vant til det. Vi har en kæmpe opgave foran os nu med at kæmpe os tilbage, siger Arsène Wenger.

/ritzau/AFP

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx