Af - 02/08-16 13:17

Udlandet elsker smuk dansk OL-babe: Hun kan blive en stjerneUdlandet elsker smuk dansk OL-babe: Hun kan blive en stjerne

En dansk OL-deltager opnår allerede berømmelse, inden hun er begyndt på at konkurrere.

Bildstrecke im Grossformat »

For fire år siden hoppede hun i det olympiske bassin i London. Nu står hun måske på springet til berømmelse på sociale medier verden over.

Den 22-årige svømmer Pernille Blume, der er blandt de danskere, der skal dyste ved OL i Rio i de kommende uger, er blevet opdaget af store, udenlandske internetmedier, og det skyldes ikke kun hendes præstationer i vandet.

Tanning time here in Sierra Nevada 😎 Got a "bit" burned and yes it hurts just a little bit 😜 #sun #altitudecamp

A photo posted by Pernille Blume 🌸 (@pernilleblume) on


Kvindelig dansk holdkap slutter uden for EM-medaljerne
Kvindelig dansk holdkap slutter uden for EM-medaljerne

Mandemagasinet Brobible kalder hende blændende og smuk, mens Daily Caller, der har over to millioner følgere på Facebook, skriver, at svømmebassinet vil blive ‘hot,’ når den danske svømmestjerne hopper i vandet, ligesom det spås, at den unge kvinde fra Bagsværd vil blive en af De Olympiske Leges største stjerner uanset, hvordan medaljehøsten går.


Derudover lyder det fra onlinemediet Busted Coverage, at den flotte dansker blot ét godt billede fra at blive en stor stjerne på sociale medier.

- Den smukke danske svømmer, Pernille Blume, er en af de atleter, jeg allerede har en interesse i på trods af, at OL ikke engang er begyndt endnu, skriver Brobible eksempelvis.

Pernille Blume, der også har optrådt på forsiden af det danske mandeblad 'M!,' opnåede en finaleplads i disciplinerne 4 X 100 meter Fri og 4 X 100 meter Medley ved OL i London. Lad os håbe, at hun går hele vejen til sejrsskamlen i år.

Make sure to get your M! magazine on thursday 😜 #dettrorjegvidstnok

A photo posted by Pernille Blume 🌸 (@pernilleblume) on


Dansk OL-håb var kørt død i svømningen
Dansk OL-håb var kørt død i svømningen


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx