Af Ritzau - 20/10-16 10:57

AaB-anfører sætter superligarekord mod FCNAaB-anfører sætter superligarekord mod FCN

Det er kommet snigende for Rasmus Würtz, at han er den spiller, der har spillet flest kampe i Superligaen.

storybild

AaB-anfører Rasmus Würtz har spillet 397 kampe i den bedste danske fodboldrække. Det er en tangering af rekorden. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Kommer Rasmus Würtz på banen mod FC Nordsjælland fredag aften, vil AaB-anføreren som den første spiller i dansk fodbold have opnået 398 kampe i Superligaen.

Würtz har primært spillet sine kampe for AaB, men optrædener for FC København og Vejle er ligeledes registreret blandt de foreløbige 397 superligakampe.

- Det er noget, man godt kan være en smule stolt over. Det er noget, der er kommet snigende med årene, og jeg er først blevet gjort opmærksom på det for nylig.

- Det er lidt vildt, at jeg er den, der har spillet flest superligakampe, siger Würtz til klubbens hjemmeside.

- Det er ikke noget, jeg har haft som et mål, men lige pludselig er det kommet.

- Og det er jo også et udtryk for, at jeg har spillet hele min karriere i Alka Superligaen og ikke har valgt at tage udenlands, konstaterer Würtz.

For AaB vil opgøret være kamp nummer 426 i alt for Würtz, hvilket placerer den 33-årige midtbanespiller på en intern andenplads efter klubrekordholder Torben Boye med 560 officielle kampe.

- Jeg har ikke noget mål om at nå et bestemt antal kampe, men håber, jeg fortsat kan være fit, holde et højt niveau og bidrage til holdet

- Og det må gerne være allerede fredag aften i vores vigtige kamp på Nordjyske Arena mod FC Nordsjælland, siger AaB-anføreren.

Lige nu deler Würtz rekorden med Hans Henrik Andreasen, som også har spillet 397 kampe i Superligaen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx