Af - 01/09-14 18:23

Dagens transfer-overraskelse: Russisk klub køber Bart SimpsonDagens transfer-overraskelse: Russisk klub køber Bart Simpson

Zenit St. Petersborg fortæller på sin hjemmeside, at tegnefilmfiguren allerede har bestået lægetjekket.

storybild

Bart Simpson og Zenit-manager André Villas-Boas efter en noget overraskende handel. (Billede: FC Zenit)

Mens fodboldklubber og fans verden over sveder i transfervinduets sidste døgn, har den russiske storklub Zenit St. Petersborg besluttet sig for at lave lidt sjov med al hysteriet.

På sin hjemmeside har klubben netop offentliggjort, at den har skrevet købt Bart Simpsons af produktionsselskabet 20th Century Fox, der producerer den populære tv-serie The Simpsons.

- Bartholomew Jo Jo (Bart) Simpson optrådte første gang på skærmen i 1987 og har derfor besluttet at spille i nummer 87, skriver Zenit på sin hjemmeside.

Snyder United alle? Stjernangriber på vej
Snyder United alle? Stjernangriber på vej

På klubbens YouTube-konto ligger allerede en video af tegneseriefiguren, der blandt andet gennemgår lægetjekket, møder klubbens manager, André Villas-Boas og bliver udsat for et indvigelsesritual af spillertruppen.

Ifølge Zenit forventes ”den seneste tilføjelse til maskottruppen” at debutere på klubbens hjemmebane i selskab med klubbens løve.

Officielt: Balotelli afløser Suarez i Liverpool
Officielt: Balotelli afløser Suarez i Liverpool

Det har ikke været muligt at få efterprøvet, om der udelukkende er tale om en spøg, eller om der rent faktisk vil stå en Bart Simpson-maskot på sidelinjen ved Zinits næste hjemmekamp.

Det er dog ikke første gang, at fodbold og The Simpsons mødes. I anledningen af tv-seriens 25 årsjubilæum offentliggjorde FC Barcelona i marts måned i år en ”simpsoniseret” udgave af fire af klubbens stjernespillere.

Bytte-bytte: Nu henter Real spiller i United
Bytte-bytte: Nu henter Real spiller i United

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Teenager dræbt i arbejdsulykke
bt.dk
Dansk tennis-komet tager kæmpe-skalp
bt.dk
DF-top: Messerschmidt vil gøre...
bt.dk
Kim Larsens søn var bange for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx