Af Ritzau - 17/08-16 20:07

Dansk OL-golfspiller blev uvenner med putterenDansk OL-golfspiller blev uvenner med putteren

Nanna Koerstz Madsen kunne med lidt mere held have brændt banen af på første runde af golfturneringen ved OL.

storybild

Nanna Koerstz Madsen fyrer kanonen af på fjerde hul under første runde af golfturneringen ved OL i Rio. (Billede: Scanpix/Jim Watson)

På 18. hul går Nanna Koerstz Madsen hen til golfbolden, slår forsigtigt til den og ser den trille direkte hen mod hullet.

Golfbolden rammer hulkanten og overvejer at trille i, men tager i stedet hele vejen rundt om kanten og placerer sig få centimeter fra hullet. I stedet for en birdie noteres danskeren for par.

Episoden er et godt billede på det meste af Nanna Koerstz Madsens første runde, som kunne være blevet så meget bedre, hvis putteren havde fungeret optimalt for OL-debutanten.

- Jeg spillede faktisk virkelig godt, men mine putts ville bare overhovedet ikke i. Jeg havde ikke et putt på de sidste ni huller, der var under seks meter, og jeg lavede kun par på hullerne.

- Og det var ikke bare på seks meter. Det var også fra to eller tre meter. De røg bare hele tiden lige uden om. Det var lidt frustrerende, siger Nanna Koerstz Madsen.

Nanna Koerstz Madsen endte onsdagens runde i 69 slag, hvilket svarer til to slag under banens par, og det betyder, at hun stadig er med fremme og kan kæmpe med om det hele i de næste tre dage.

- Det var ikke, fordi jeg ramte den dårligt. Jeg havde bare ikke læst linjerne godt nok. Så jeg skal lige over og slå nogle putts og få lidt selvtillid. Det er marginaler.

- Jeg håber, at mit spil fortsætter, som det har gjort, og at jeg bare får lidt flere putts i, så skal det nok blive sjovt, siger hun.

Efter det sidste hul fik Nanna Koerstz Madsen et kram af sin caddie og lov at sunde sig lidt ovenpå kant-trilleren.

- Det var sådan nogen, jeg havde på alle de sidste ni huller, så det var bare prikken over i'et, at jeg også skulle slutte af med sådan en. Det var lidt ærgerligt med putteren, men ellers spillede jeg rigtigt fint, påpeger hun.

Også Nicole Broch Larsen, som brugte 67 slag på første, er med helt fremme, og det tegner godt.

- Det var fint at komme i gang. Vi behøver heller ikke at brænde banen fuldstændig af. Det er selvfølgelig altid fedt at brænde den af, men vi er med, og det kan stadig nås.

- Og jeg synes, jeg har spillet rigtigt godt, og puttsene skal nok komme på et tidspunkt. Det har bare været utur dag lige på det område, siger Nanna Koerstz Madsen.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx