Af Christian Winther Johansen - 11/11-17 17:18

Jubler folk ud af undertøjsbutik: Irske fans har indtaget KøbenhavnJubler folk ud af undertøjsbutik: Irske fans har indtaget København

Tusindvis af fodboldfans fra Irland har lørdag varmet op i de københavnske gader til fodboldbraget mellem Danmark og Irland.

Irske Fans Tiljubler

2.350 fodboldfans er der plads til i det irske udebaneafsnit, men det har ikke stoppet irere fra at valfarte til den danske hovedstad. Mere end 8.000 irere forventes at være i København i øjeblikket i forbindelse med fodboldkampen, hvoraf en stor portion godt ved, at de ikke skal se kampen i Parken.

Det forhindrer dem dog ikke i at have holdt fest i det indre København lørdagen igennem. Det irske medie Joe.ie har fanget en stor portion irske fans, der i løbet ad eftermiddagen var samlet omkring ved baren The Dubliner tæt ved Storkespringvandet.

Ved siden af baren ligger undertøjsbutikken Victoria's Secret, og af uransaglige årsager flyttede en større gruppe af de irske fans fokus mod undertøjsforretningen. Her tiljublede de butikkens kunder, når de forlod butikken.

Den gode stemning kan du se i videoen i toppen af artiklen, og hvis du er fodboldfan, er det nok ikke overraskende for dig at se irske fans i højt humør. Ved EM i 2016 udmærkede de forskellige landes fans sig på forskellige måder. Irske fans sang blandt andet ABBA-sange med vores svenske naboer, mens irernes naboer mod nord hyldede angriberen Will Grigg.

Hvis du har spottet de irske fans feste i løbet ad lørdagen, er du velkommen til at sende det til BT på Facebook.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Asger var alene - pludselig sad armen...
bt.dk
Vidne i retten: Sådan opførte Peter...
bt.dk
Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx