28/03-16 12:50

Viborg straffer spiller efter tumult på en byturViborg straffer spiller efter tumult på en bytur

Det får sportslige konsekvenser, at Viborgs Mathias Wichmann har ageret uprofessionelt på en bytur i Aalborg.

storybild

Det får sportslige konsekvenser, at Viborgs Mathias Wichmann (tv) har opført sig uprofessionelt på en bytur i Aalborg. (Billede: Polfoto/Brohus Anders)

Viborg-spilleren Mathias Wichmann har været indblandet i tumult i forbindelse med en bytur i Aalborg, og det koster nu en kortvarig plads i skammekrogen.

Den sportslige ledelse i Viborg har besluttet, at Wichmann ikke skal spille den kommende kamp i Superligaen på udebane mod Esbjerg.

Den 24-årige midtbanespiller har forklaret sig og informeret Viborg-ledelsen og cheftræner Johnny Mølby omkring episoden, som nu betyder en plads ude af truppen mod Esbjerg.

- Denne optræden er i strid med klubbens værdier og kodeks for, hvordan man er offentlig rollemodel, og for hvorledes man forbereder sig som seriøs og professionel fodboldspiller i Viborg FF.

- Konsekvensen heraf bliver, at Mathias Wichmann ikke er med i truppen i næste runde i Alka Superligaen mod Esbjerg, skriver Viborg på sin hjemmeside.

Ekstra Bladet skrev om episoden, at Wichmann søndag morgen ved syvtiden var involveret i vild tumult foran McDonalds i Østerågade i Aalborg.

På en videooptagelse, der blev optaget af en forbipasserende, skulle Wichmann iført røde sko være set skubbe en ung mand omkuld.

- Jeg kan ikke rigtig huske det. Der var bare lidt tumult, tror jeg, lød det fra Wichmann til avisen i den forbindelse.

Wichmann har spillet 16 kampe i Superligaen i denne sæson - de fleste af kampene som indskifter. Den tidligere AaB-spiller har kontrakt med Viborg frem til sommeren 2017.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Netbutik i hård modvind: Kunder på...
bt.dk
Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx