Af - 24/08-15 10:38

Tinkoff-Saxo sender fanen videreTinkoff-Saxo sender fanen videre

- Holdet bliver mindre og mindre dansk. Jeg ville holde med Cult, siger en af Tinkoff Saxos sidste danskere.

storybild

(Billede: Polfoto)

Tinkoff Saxo er ikke længere danskernes foretrukne cykelhold... Holdet, som engang havde Bjarne Riis i spidsen og masser af danske ryttere på cyklerne, er blevet et cykelhold blandt mange andre udenlandske hold.

Det erkender en af holdets danske ryttere, Michael Valgren.

- Det bliver mindre og mindre dansk. Det kan man mærke på folk. De begynder at holde mere med Team Cult, siger den 23-årige Tinkoff-rytter. Det er han dog ikke ked af. Tværtimod.

Saxo-direktør: Tinkov får snart besked om fremtiden
Saxo-direktør: Tinkov får snart besked om fremtiden

- Nej, det er superfedt, det synes jeg. Jeg ville selv holde med Cult, erkender han.
Det er der mange danskere, der gør. En af de danske profiler på cykelholdet Energy Pro Cycling, Rasmus Quaade har bemærket tendensen, og han tror, at det tager rigtigt fart næste år.

- Ja, jeg ser flere og flere Cult-cykeltrøjer, siger han.

- Og jeg er helt sikker på, at næste år bliver det sådan, for vi er jo faktisk det eneste danske hold, og det virker også til, at der kommer lidt spredning på danskere på Tinkoff. Det gør, at vi forhåbentlig bliver det hold, man holder med, siger han.

Tinkoff-Saxo: Riis er færdig på holdet
Tinkoff-Saxo: Riis er færdig på holdet

I denne sæson kan man med god dansk samvittighed stadig holde med Tinkoff-Saxo, for der er stadig seks danske ryttere. Men fire af af dem, har fået kontrakt for næste sæson. Det generer dog ikke en af de to sidste, Michael Valgren.

- Nej, det betyder ikke som sådan noget. Vi fik ikke leverpostej dengang Bjarne Riis var på holdet, og det gør vi stadig ikke. Vi er professionelle, og uanset om man er dansker, tysker, russer eller østeuropæer, så har vi det godt sammen som et hold, siger han.

LÆS OGSÅ: Bjarne Riis' danske sponsor: - Vi vidste intet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx