Af Ritzau - 30/10-16 04:26

Barcelona-træner kræver mere skarphed før CL-opgørBarcelona-træner kræver mere skarphed før CL-opgør

Hverken Messi, Suarez eller Neymar kunne score mod bundproppen Granada.

storybild

For en sjælden gangs skyld måtte en spiller fra Barcelonas midtbane afgøre paragrafferne for de sejrsvante cataloniere. (Billede: Scanpix/Lluis Gene)

Barcelonas træner, Luis Enrique, vil se sit hold i et helt andet gear, end tilfældet var i lørdagens lunkne 1-0-sejr over Granada, når de sejrsvante cataloniere møder Manchester City i Champions League i næste uge.

Tirsdag støder holdene sammen i England, efter at Barcelona tog første stik mod Manchester City med en 4-0 nedsabling for mindre end to uger siden i Barcelona.

Men målt ud fra opgøret mod upåagtede Granada har flere af Barcelonas angribere mistet skarpheden i mellemtiden.

Hverken Lionel Messi, Luis Suarez eller Neymar havde meget held foran målet. Det var for en sjælden gangs skyld en midtbanespiller - Rafinha - der blev matchvinder.

Granada holdt stand mod Barcelona ved hjælp af en solid defensiv. Luis Enrique forudsiger et helt andet pres mod Manchester City på tirsdag.

- Vi bliver nødt til at være meget effektive og præcise for at spille os ud af det pres, siger Luis Enrique efter kampen.

- Hvis det lykkes, skaber vi chancer, og hvis ikke så får modstanderen bolden på vores banehalvdel med kvalificerede spillere.

Mens Barcelona har været altdominerende i Champions League, halter holdet stadig to point efter rivalerne fra Real Madrid i La Liga efter ti spillerunder.

Selv om holdet ikke var overbevisende lørdag aften mod Granada, har Barcelona nu vundet fire kampe i streg.

Luis Enrique er også stadig fortrøstningsfuld i forhold til mesterskabstitlen.

- Vi mangler næsten alle opgør mellem titelrivalerne, og jeg mener, at vi er på rette vej både i La Liga og i Champions League, siger Barcelona-træneren.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx