Af - 17/07-15 19:55

Debutantscoringer sender SønderjyskE HELT til topsDebutantscoringer sender SønderjyskE HELT til tops

Thomas Dalgaard fik debut for SønderjyskE og kvitterede med to mål og matchvinder-rolle i premieren mod FC Nordsjælland.

storybild

Thomas Dalgaard scorede to mål for SønderjyskE mod FC Nordsjælland i sin debut for haderslevklubben. (Billede: Polfoto)

To mål på ét kvarter, og så var åbningskampen afgjort!

SønderjyskE’s nytilkomne angrebsprofil, Thomas Dalgaard fik en perfekt start på tilværelsen som en del af Haderslevklubben, da han på 15 minutter blev dobbelt målscorer på Farum Park mod tandløse tigre fra FC Nordsjælland.

Sønderjyske henter tidligere Superliga-topscorer
Sønderjyske henter tidligere Superliga-topscorer

Opgøret, der endte 2-0 til SønderjyskE var første kamp i Superligaen 2015/2016, og gæsternes sejr betyder, at sønderjyderne indtager en midlertidig førsteplads i ligaen, da de andre klubber endnu har til gode at spille.

Det var udeholdet som pressede på fra start, og der var ikke til at se, at cheftræner Jakob Michelsen gav debut til hele fem spillere i startopstillingen: João Pereira, Marc Pedersen, Janus Drachmann, Troels Kløve og Thomas Dalgaard.

FC Midtjylland præsenterer cheftræner søndag
FC Midtjylland præsenterer cheftræner søndag

SønderjyskE fik fortjent hul på bylden efter ti minutter, og det var debutanten Thomas Dalgaard som lynhurtigt viste, hvorfor han i 2013/14-sæsonen blev Superligaens topscorer med 18 mål for Viborg FF.

Den 31-årige angriber modtog en stikning fra Bjørn Paulsen på kanten af feltet, hvorefter han med en snæver dribling snød sin oppasser, og usvigeligt sikkert sendte han kuglen fladt ind bag David Jensen i SønderjyskE-målet.

Europa League-kamp udsætter FCK-Randers i Superligaen
Europa League-kamp udsætter FCK-Randers i Superligaen

Fem minutter senere var den gal igen: En fejlaflevering gav gæsterne en kontrachance og efter fint kombinationsspil fra en anden debutant – Janus Drachmann – kunne Dalgaard let score fra straffesparkspletten.

Dalgaard, der skiftede fra Heerenveen for at genfinde spilleglæden, fik således en vigtig matchvinder-rolle, da han blev dobbelt målscorer i sæsonpremieren for sin nye klub.

Angriberen blev hyldet på nettet:Alle Superliga-hold skal spille med samme bold
Alle Superliga-hold skal spille med samme bold

I den modsatte ende var der langt fra snapsene – farligst blev det når den vævre kantspiller, Joshua John fik tid og plads til at slå indlæg fra venstre side, men hjemmeholdet truede aldrig SønderjyskE for alvor.

FCN forsøgte at komme tilbage i kampen, men formåede ikke at reducere på de få chancer, så stillingen 2-0 holdt frem til slutfløjt, til frustration for størstedelen af de 3.211 fremmødte fans.

Superliga-oprykkere jubler over ny turneringsstruktur
Superliga-oprykkere jubler over ny turneringsstruktur

Hjemmeholdet så til tider meget usammenhænge ud, og det fik denne Twitter-brugere til at foreslå FCN som et potentielt bundhold. FCN har da ellers ambitioner om at ende i top-6.Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nokia gør det igen: Genopliver gammel...
bt.dk
Forskere er forbløffede over ny...
bt.dk
Topdirektør tog på stripklub på...
bt.dk
Gammel kending blev igen stoppet af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx