Af Ritzau - 13/11-16 20:14

Kevin Magnussen overlevede regn-kaosKevin Magnussen overlevede regn-kaos

Lewis Hamilton bevarede håbet om at genvinde VM, mens Kevin Magnussen havde en stille dag i São Paulo.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Kevin Magnussen gennemførte det regnvåde grandprix i Brasilien.

Kevin Magnussen (Renault) måtte nøjes med en 14.-plads, men det var tvekampen mellem de to Mercedes-kørere Lewis Hamilton og Nico Rosberg, der tiltrak sig al opmærksomheden i Formel 1-grandprixet i Brasilien.

Hamilton vandt sit tredje grandprix på stribe og holder liv i sin spinkle chance for at genvinde VM. Rosberg, der sluttede på andenpladsen, fører dog med 12 point inden sæsonens sidste løb.

Kevin Magnussen om sin bil: Meget mærkeligt
Kevin Magnussen om sin bil: Meget mærkeligt

Lewis Hamilton snupper pole position i Magnussen-nedtur
Lewis Hamilton snupper pole position i Magnussen-nedtur

Et massivt regnvejr over den brasilianske millionby var årsag til, at løbet måtte stoppes flere gange, og kørerne nåede kun lige akkurat at gennemføre de planlagte 71 omgange inden for tidsgrænsen.

En række kørere forulykkede på den våde bane, og det så særligt dramatisk ud, da Kimi Räikkönen smadrede sin Ferrari efter 20 omgange, men hverken finnen eller nogle af de øvrige kørere kom noget til.

Magnussens kommende kollega: Dejligt at få Kevin om bord
Magnussens kommende kollega: Dejligt at få Kevin om bord

Magnussen får to år og større sikkerhed hos Haas
Magnussen får to år og større sikkerhed hos Haas

Det sidste Formel 1-grandprix i denne sæson bliver kørt om to uger i Abu Dhabi i De Forenede Arabiske Emirater.

LÆS OGSÅ: Magnussen får ambitiøs milliardær som chef

LÆS OGSÅ: FAKTA: Disse sæder er bekræftet i Formel 1

LÆS OGSÅ: Officielt: Kevin Magnussen skifter til Haas

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
Kim Jong-Un kan nå Europa med sit nye...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx