02/09-17 12:21

Regnvejr spolerer sidste Formel 1-træning på MonzaRegnvejr spolerer sidste Formel 1-træning på Monza

Kevin Magnussen fik ligesom mange af konkurrenterne slet ikke noteret en tid på tredje Monza-træning.

storybild

Kimi Räikkönen (Ferrari) og de øvrige kørere tog den med ro på den våde asfalt under lørdagens træning. Reuters/Max Rossi

Monza. Kvalifikationen til søndagens Formel 1-grandprix på Monza-banen i Italien risikerer at blive en våd og glat affære.

Vedvarende regn skabte problemer for kørerne ved lørdagens træning, der måtte udsættes, mens vandet plaskede ned over banen.

Da bilerne endelig blev sluppet løs med omkring 45 minutters forsinkelse, valgte mange af kørerne blot at tage en enkelt, forsigtig runde.

Kevin Magnussen (Haas) var en af de mange, der slet ikke fik noteret en tid, og det er formentlig begrænset, hvor meget han og konkurrenterne fik ud af seancen.

Fredag blev også en blandet fornøjelse for danskeren, der på grund af et ødelagt hjulophæng måtte udgå under anden træning.

Lørdag eftermiddag venter kvalifikationen, hvor kørerne skal konkurrere om de bedste startpositioner i søndagens grandprix.

Det kræver dog at forholdene ikke bliver værre. Skulle regnen tage til inden starten klokken 14, kan arrangørerne potentielt udsætte kvalifikationen til søndag.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter stort FCK-chok: Her er...
bt.dk
Kvinde voldtaget til karneval
bt.dk
Mand druknede under badetur - ven...
bt.dk
Dømt igen: Her er sandheden om Heidis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx